Alkışlarla Yaşıyorum Nokta Tarafından Satın Alındı

Alkışlarla Yaşıyorum Nokta Tarafından Satın Alındı

Intel Capital yatırımı sonrasında Nokta'nın Türkiye internet pazarında yeni satın almalar gerçekleştireceğini biliyorduk. Webrazzi Gündem toplantılarına katılan şirketin kurucu ortağı ve CEO'su Tümay Asena, bu konuda açık olarak bu hedeflerini dile getirmişti.

Bugün ise bir süredir kulağımıza gelen bir satın alma haberini netleştirdik ve Nokta'nın popüler video sitesi AlkislarlaYasiyorum.com'u satın alarak, bünyesine kattığını öğrendik.

Hatta birkaç saat önce sitenin Nokta.com DNS'lerine geçtiğini de yakaladık ve sonrasında Nokta yetkilileri ile görüşerek satın almayı doğruladık.

2004 yılında Fatih Aker tarafından kurulan AlkislarlaYasiyorum.com bir dönem MYK Medya çatısı altında hizmet vermişti. Daha sonra MYK Medya'nın TürkTicaret.net ortaklığı ile devam eden süreçte AlkislarlaYasiyorum.com'un tekrar kendi kanatlarıyla uçmaya başladığını öğrenmiştik.

Bugün kesinleştirdiğimiz gelişme ile birlikte Nokta A.Ş. tarafından satın alınan AlkislarlaYasiyorum.com yine Fatih Aker'in aktif olarak serviste yer almasıyla yoluna devam edecek.

Çizgisini değiştirmeyeceğini ve eğlenceli yapısını devam ettireceğini öğrendiğimiz AlkislarlaYasiyorum.com'un günlük 50.000'den fazla tekil ziyaretçiye ulaştığını da bu aldığımız bilgiler ışığında merak edenler için paylaşmış olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.