SenpAI.GG, Monster Notebook iş birliği ile son kullanıcıya ulaşacak

İş birliği ile birlikte Monster Notebook kullanıcıları online oyunlar için yapay zeka destekli video koçluk platformu SenpAI üzerinden 6 ay süreyle ücretsiz koçluk desteği alacak.
SenpAI.GG, Monster Notebook iş birliği ile son kullanıcıya ulaşacak

İstanbul ve Boston merkezli bir yerli yapay zeka girişimi olan FalconAI tarafından geliştirilen ve e-spor oyuncuları için kişisel koçluk hizmet sunan bir platform olarak karşımıza çıkan SenpAI'dan sizlere geçtiğimiz yılın Eylül ayında bahsetmiştik. Bugün ise yeni bir iş birliğine gittiğini duyuran SenpAI, Monster Notebook ile son kullanıcıya ulaşacak.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu iş birliği ile birlikte SenpAI.GG’nin masaüstü uygulaması da canlıya alınmış oldu. Monster Notebook ve SenpAI.GG’nin yapmış olduğu iş birliği ile birlikte bir donanım ve yazılım şirketi oyuncular özelinde yapay zeka hizmeti sunmuş olacak.

Söz konusu iş birliği ile birlikte Monster Notebook kullanıcıları online oyunlar için yapay zeka destekli video koçluk platformu SenpAI üzerinden 6 ay süreyle ücretsiz koçluk desteği alacak.

Hatırlatmak gerekirse SenpAI, yapay zeka sayesinde derin bir analiz yaparak oyuncuya oyun tarzını, zayıf ve güçlü yönlerini gösteren bir video koçluk platformu. Oyuncu bu zayıf ve güçlü yönlerine göre kişiselleştirilmiş bir öğretici video kütüphanesine erişim sağlayarak her bir maçın sonunda kendini daha çok geliştirebilme şansı yakalıyor.

Monster Notebook'un haricinde ABD'de United States Esports Association - USEA ile de iş birliği yapan SenpAI.GG'nin kullanıcı sayısı ise her geçen gün artıyor. SenpAI.GG'ın videolardan önemli anları çıkaran yapay zeka teknolojisi ilgili 3. patent başvurusunu da ABD'de tamamladığını da ekleyelim.

Yakın zamanda çıkan VALORANT ve diğer popüler oyunlar için de geliştirmelerine devam eden SenpAI.GG, önümüzdeki dönemlerde yine OEM ve LCS - LEC takımları, lise ve kolejler de iş birlikleri yapacağını duyurdu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.