İşCep, Market sekmesi ile uygulamadan çıkmadan çeşitli servislere ulaşmanızı sağlıyor

Marka ve servisler için entegrasyonlar sunan İşCep Market, bugün sigorta almanızdan tutun da uygulamadan çıkmadan kitap satın almanıza bile olanak sağlıyor.

Maximum Mobil uygulamasının sunduğu entegrasyonlar ile birlikte "Gördüm Aldım" özelliği ile e-ticarete göz kırptığını sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Bugün ise yine Türkiye İş Bankası'nın bir başka mobil uygulaması olan İşCep'in İşCep Market kısmına yakından bakacağız.

İlk etapta sadece E-Devlet sistemi ile başlayan sürecin bu denli büyümesi ve büyüyecek olması oldukça önemli. Zamanla başka servisler için entegrasyonlar da sunan İşCep Market, bugün sigorta almanızdan tutun da uygulamadan çıkmadan kitap satın almanıza bile olanak sağlıyor. Önemli nokta ise buradaki vizyon. Aynı Maximum Mobil'de olduğu gibi kullanıcının, karşı tarafın ve bankanın yararına olan bir fayda önerisi İşCep Market'te da mevcut.

İşCep Market kısmında Anadolu Hayat Emeklilik, Anadolu Sigorta, İş Portföy, İş Yatırım Trade Master, Maximum Mobil, Maximum İşyerim, İmece Mobil, Kumbara, Bayındır Hastanesi, Satılık Gayrimenkuller, İş Kültür, İş Sanat, E-Devlet ve İş'te Kobi bulunuyor. 

İşCep Market sayesinde uygulamadan çıkmadan yukarıda belirttiğimiz marka ve servislerden hizmet satın almanız mümkün. Tabii ki söz konusu entegrasyonlar şu an için 3. parti marka ve servislerden çok İş Bankası'nın sunduğu marka ve servislere odaklanıyor.

Fakat ilerleyen dönemlerde tıpkı Maximum Mobil'in "Gördüm Aldım" sekmesinde de olduğu gibi bu entegrasyonların 3. parti marka ve servisler için sunulması da sürpriz olmayacaktır. Bu durumun gerçekleşmesi işe birlikte İş Bankası kullanıcıları İşCep uygulamasından çıkmadan kolayca diledikleri ürün ve servisleri satın alabilecekler. Bazı servisler için otomatik olarak servisin uygulamasına yönlendirildiğinizi de ekleyelim.

Örneğin İş Kültür mobil bir web sayfası olarak açılırken Anadolu Hayat Emeklilik ise direkt olarak platformun mobil uygulamasına yönlendiriliyor. Tabii yukarıda da belirttiğimiz gibi bu özelliğin en önemli kısmı ise gelecekte karşımıza çıkabilecek 3. parti marka ve servisler için potansiyel iş birlikleri. Dilerseniz İşCep uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.