Alesta Yatırım, güzellik uzmanları ve kuaförler için pazar yeri olan Meloknows'a 208 bin TL yatırım yaptı

Paylaşılan bilgilere göre Meloknows, Alesta Yatırım'dan 2.080.000 TL’lik değerleme üzerinden 208 bin TL yatırım aldı.
Alesta Yatırım, güzellik uzmanları ve kuaförler için pazar yeri olan Meloknows'a 208 bin TL yatırım yaptı

Alesta Yatırım'ın HUBBOX'a 6 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yaptığını geçtiğimiz hafta sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan Alesta Yatırım, bulunduğunuz noktada güzellik hizmeti almanızı sağlayan bir girişim olan Meloknows'a yatırım yaptığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Meloknows, Alesta Yatırım'dan 2.080.000 TL’lik değerleme üzerinden 208 bin TL yatırım aldı.

Meloknows girişimi, MeloKnows.com ve MELO mobil uygulaması ile kullanıcılarının, platformda yer alan kişisel bakım ve güzellik hizmetleri arasından talep ettiklerini, istedikleri yer ve zamanda almasını sağlayan bir dijital güzellik asistanı olarak hizmet sunuyor.

MeloKnows platformu sayesinde kullanıcılar kuaför ve güzellik uzmanlarının profesyonel profillerini inceleyerek dakikalar içinde online rezervasyon yapma ve ödeme imkanına sahip olabiliyor. Kısacası MeloKnows, güzellik uzmanları ve kuaförler için bir pazar yeri olarak görev yapıyor.

MeloKnows'un aynı zamanda, anlaşma yaptığı kozmetik markaların orijinal ve deneme boy ürünlerini kullanıcılarına ve sisteminde kayıtlı profesyonellere göndererek firmaların reklam ve tanıtımlarını yaptığını da ekleyelim. Hediye ettiği kozmetik ürünlerin performansları hakkında geri dönüşler de toplayan girişim, veri analizlerini firmalara da sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.