Uzaktan eğitimin artmasıyla girişimler de ailelerin ihtiyaçlarına göre şekillenmek durumunda

Salgınla birlikte evden eğitime devam eden öğrenci sayısının artması, okulların açılmasının söz konusu olmasına karşılık eski koşullara bir süre dönülememesi uzaktan eğitim uygulamalarına olan ilgiyi artırıyor.
Uzaktan eğitimin artmasıyla girişimler de ailelerin ihtiyaçlarına göre şekillenmek durumunda

Salgın sırasında çocuklar, aileleri ve eğitimcilerin yaşadıkları sıkıntılar, eğitim girişimlerinin bu eksikliklerden yola çıkarak ürünlerini geliştirmeye yardımcı olurken önümüzdeki dönemde de devam edeceği öngörülen uzaktan eğitimin nasıl şekilleneceğini de belirliyor. 

B2B eğitim uygulamaları, kişisel gelişim dersleri, zihin geliştiren oyunlar gibi birçok girişim, çocuklara özel hazırlanmış bu platformlar gibi yatırım tutarlarını artırmakta. UNESCO'nun verilerine göre okulların kapanmasından etkilenen öğrencilerin oranı, öğrenci nüfusunun neredeyse %70'ine denk geliyor. Ülkelerin aldıkları farklı önlemlere göre yapılan değişiklikler, önümüzdeki eğitim yılında da devam edecek gibi görünüyor. Üniversitelerin bile uzaktan eğitime geçmesi bu alanda yapılacak yeniliklerin habercilerinden biri. Tüm bu koşulları da göz önünde bulundurduğumuzda çocuk ve öğrencilerin eğitimleriyle ilgili girişimlerin sadece temel eğitimle de birleştirilerek daha sık kullanılabileceğini düşünmekteyiz. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.