Kitap okuma süreçlerinizi takip etmenizi sağlayan uygulama: Readminder

Okuduğunuz kitapları kategorilerine göre düzenleyen Readminder, şu an için sadece Android platformu için sunuldu.
Kitap okuma süreçlerinizi takip etmenizi sağlayan uygulama: Readminder

Kitap okuma süreçlerinizi çok daha iyi bir şekilde takip etmenize odaklanan Readminder - Book Reading Tracker, Reading Note, Güney Kore'li bir geliştirici olan Jim Bobos tarafından geliştirildi. Okuduğunuz kitapları kategorilerine göre düzenleyen Readminder, şu an için sadece Android platformu için sunuldu.

Google Book ile entegre bir şekilde çalışan Readminder - Book Reading Tracker, Reading Note, Google Book API'ı ile kitaplar arasında aramalar yapmanıza olanak tanıyor. Okuduğunuz kitaptaki ilerlemenizi aylık olarak takip etmenizi de sağlayan Readminder, tamamen ücretsiz bir uygulama.

Okuduğunu kitaplar ile ilgili notlar almanızı da sağlayan Readminder - Book Reading Tracker, Reading Note, kitap okuma sürecini çok daha keyifli bir hale getirmeyi hedefliyor. Aldığınız notlar ile ilgili kullanıcısına bildirimler de gönderen Readminder, okuma alışkanlıklarınız ile ilgili detaylı grafikler de sunuyor.

Oldukça başarılı ve sade bir tasarıma sahip olan Readminder, güçlü bir kitap okuma alışkanlığına sahip olan kullanıcılar için oldukça başarılı bir alternatif.

Readminder - Book Reading Tracker, Reading Note uygulamasının ilerleyen dönemlerde iOS platformu için kullanma sunulması da bekleniyor. Dilerseniz Readminder - Book Reading Tracker, Reading Note uygulamasını Android platformu için buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.