Atlassian, Trello için tablo görünümü özelliğini kullanıma sundu

Atlassian, Confluence çalışma alanı platformu ve Trello'ya önemli bir güncelleme sunduğunu duyurdu.
Atlassian, Trello için tablo görünümü özelliğini kullanıma sundu

Proje yönetim aracı olarak hayatımıza giren Trello'dan ve şirketin Atlassian tarafından satın alındığından sizlere geçtiğimiz yıllarda bahsetmiştik. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Atlassian, Confluence çalışma alanı platformu ve Trello'ya önemli bir güncelleme sunduğunu duyurdu.

Konu ile ilgili bir açıklama da paylaşan Atlassian, şirketin ana amcının uzaktan çalışmanın bir sonraki aşamasına erişmek olduğunu da belirtti. Atlassian tarafından paylaşılan bilgilere göre Trello, 2020 yılının Mart ayında bir önceki yılın aynı dönemindeki kayıt olma oranları ile kıyaslandığında yüzde 73 artış yaşadı.

Söz konusu güncelleme ile birlikte Trello kullanıcıları için tablo görünümü kullanıma sunuldu. Şu an için tablo görünümünün beta olarak kullanıma sunulduğunu da ekleyelim. Tablo görünümü sayesinde kullanıcılar ilk kez tüm Trello panolarında neler yaşandığını tek bir noktadan takip edebilecek.

Bir diğer önemli bilgi ise sunulan tablo görünümü özelliğinin ilerleyen dönemlerde sunulacak olan görünüm çeşitlerinden ilki olduğu. Kısacası yakın zaman sonra Trello için yeni görüntüleme seçenekleri de kullanıcılara sunulacak. Paylaşılan bilgilere göre ilerleyen dönemlerde sunulacak olan görüntüleme seçeneklerinde de kullanıcılar Trello panolarında yer alan projeler ile ilgili verileri kolayca takip edebilecek.

Confluence platformuna ise toplu içerik yönetimi, içeriğin ön izlemesini görmenizi sağlayan akıllı linkler ve verileri görmenizi sağlayan Page Insights gibi özellikler eklendi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.