Fintech Talks'ta bu hafta, fintech sektöründe değişime öncülük eden uygulamalar gündemimizde olacak

Yeni oturum, bir önceki oturumlarda da olduğu gibi Arda Kutsal'ın moderatörlüğünde, Facebook'tan Mollie Pearse ve Plum Fintech'ten Kévin Debien'in katılımlarıyla gerçekleşecek.
Fintech Talks'ta bu hafta, fintech sektöründe değişime öncülük eden uygulamalar gündemimizde olacak

Facebook'la birlikte finansal servisler ve teknoloji sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri herkesin erişimine açmak için Fintech Talks canlı yayın serisini başlattığımızı daha önce sizlerle paylaşmıştık. Geçtiğimiz üç hafta boyunca Fintech Talks'un iki farklı oturumuyla karşınızdaydık.

İlk hafta finansal çözümlerde WhatsApp'ın kullanım alanlarına göz atarken, geçtiğimiz hafta ise Türkiye'deki fintech ekosistemini detaylı bir şekilde inceledik. Geçtiğimiz hafta ise pandemi döneminde dijitale olan ilgiden Facebook Shops'a birçok konu gündemimizdeydi.

Son oturumda, pandemide bazı sektörler, en büyük ekonomik kriz senaryolarından bile daha kötü seviyede olduğunu, Garanti Ödeme Sistemleri'nin Covid-19 döneminde, 2 yılda hedeflenen rakamlara 2 ay gibi bir sürede ulaştığını öğrendik. Müşterileri kişiselleştirme noktasında önemli rol oynayan Facebook'un yeni ürünü Facebook Shops'un da tüm detaylarını dinledik.

Fintech Talks'un "Fintech'te Değişime Öncülük Edenler" adlı dördüncü oturumunda fintech sektöründe değişime öncülük eden uygulamalara detaylı bir şekilde bakacağız. Yeni oturum, bir önceki oturumlarda da olduğu gibi Arda Kutsal'ın moderatörlüğünde, Facebook'tan Mollie Pearse ve Plum Fintech'ten Kévin Debien'in katılımlarıyla gerçekleşecek. Fintech Talks'un bu haftaki oturumu, 16 Temmuz Perşembe günü saat 16:00'da Webrazzi'den ve Facebook.com/webrazzi adreslerinden canlı yayınlanacak.

Fintech Talks'un hem geçmiş hem de gelecek oturumlarına buradan göz atabilirsiniz. Her perşembe devam edecek Fintech Talks oturumları için takipte kalın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.