KWORKS COVID-19 Ekspres Hızlandırma Programı’na seçilen girişimler 

Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS dün yaptığı duyuruyla, KWORKS COVID-19 Ekspres'e seçtiği girişimleri açıkladı.
KWORKS COVID-19 Ekspres Hızlandırma Programı’na seçilen girişimler 

Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle KWORKS COVID-19 Ekspres Kurum-Girişim İşbirlikleri için Eşleştirme ve Hızlandırma Platformu'nu kurduğunu sizlere aktarmıştık.

Platformun, COVID-19 salgınının olumsuz etkilerini azaltmaya yönelik hızlı uygulanabilecek çözümler geliştiren ileri aşama girişimler ile bu girişimlere finansal kaynakları dışındaki kaynaklarını dayanışma içinde açacak şirketleri eşleştireceğini hatırlatalım.

KWORKS dün yaptığı duyuruyla, KWORKS COVID-19 Ekspres'e seçtiği girişimleri açıkladı. KWORKS'un yapılacak eşleşme sonucunda oluşan iş birliği projelerinin hızlandırılmasını sağlayacağını da ekleyelim.

Programa Seçilen Girişimler 

İltema: Isı yayan teknik tekstiller üzerine çalışan bir firmadır. Ar/ge süreci tamamlanan ürünlerin ihracatını ve ticarileşme faaliyetlerini sürdürmektedir.

ServisSoft: Teknik servis hizmetlerinin uçtan uca takip edilmesini ve yönetilmesini sağlayan bulut tabanlı bir SaaS girişimi.

Macerita: Türkiye'ye özel interaktif macera haritası olarak konumlanan Macerita bir doğa sporları platformu.

SterilBox: Restoran/Cafe veya online market siparişlerinin teslimat anında sterilizasyonunu gerçekleştiren bir çözüm olan SterilBox, güvenli bir şekilde ilk müşteri temasına imkan tanıyor.

Bugbounter: Bağımsız güvenlik araştırmacıları sayesinde, kurumların ve şirketlerin siber güvenlik açıklarının bulunmasını sağlayan BugBounter, aynı zamanda bu açıkların doğrulanmasını, raporlanmasını da mümkün kılıyor.  kitle kaynağı ile hizmet veren bir platform, alınması gereken aksiyonların takibini yapıyor. 

SmartOpt: Girişim, matematiksel ve istatistiksel modelleme, yapay zekâ ve optimizasyon teknolojilerini kullanarak tedarik zinciri ve lojistik operasyonlarında yüzde 30'a varan maliyet tasarrufu sağlayan Derin Teknoloji çözümleri sunuyor. 

PulpoAR: E-ticaret platformları ve dijital reklamlar için artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak sanal deneme çözümleri geliştiriyor.

Mflow: Mflow dijital yönetim sistemi; ISO, BRC, FSSC ve IFS  uygulayan işletmelerin tüm kağıt işlerini dijitalleştiriyor. Böyle belge ve süreçlerin yönetimini kolaylaştırarak sürdürülebilirliğini sağlayan Mflow, aylık abonelik yöntemi ile kullanılabilen bir bulut yazılımı.

Baktek Çevre Teknolojileri (BioGuy 2): Girişim, fabrika gibi büyük tesislere kurulabilen kompak atık su arıtma çözümleri geliştiriyor. 

Ortus4C: Girişim; işletmelere, müşteri katılımı ve şirket içi işbirliği için yenilikçi iletişim yazılımı çözümleri sunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.