Pisano, Raiffeisen Bank'in yatırım şirketi Elevator Ventures'tan 2,5 milyon dolar yatırım aldı

Pisano, Avrupa'nın önemli bankalarından Raiffeisen Bank'ın yatırım şirketi Elevator Ventures'tan yatırım aldı.
Pisano, Raiffeisen Bank'in yatırım şirketi Elevator Ventures'tan 2,5 milyon dolar yatırım aldı

2017 yılının Aralık ayında hizmet yerinde toplanan müşteri bildirimlerini mobile taşıyan bir girişim olarak karşımıza çıkan Pisano'nun Vestel Ventures ve Wesley Clover'dan 1 milyon dolar ikinci tur yatırımı aldığını sizlere aktarmıştık. Sunduğu geri bildirim yönetimi araçlarıyla markaların müşteri deneyimi ihtiyaçlarına çözüm üreten Pisano, yatırım sonrası yurt dışında hizmet vermeye başlamıştı.

Pisano, yeni bir yatırım turunu kapattı. Paylaşılan bilgilere göre Pisano, 2,5 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu yatırım ise Raiffeisen Bank tarafından yapıldı. Daha önce Raiffeisen Bank'ın Elevator Lab fintech iş birliği programına da katılan Pisano, programın ardından Raiffeisen Bank'in CVC'si Elevator Ventures'tan yatırım aldı. Bu arada Raiffeisen Bank'in Pisano'nun müşterileri arasında da bulunduğunu da belirtelim. Görünen o ki banka ile girişim arasında sıkı bir iş birliği oluşmuş.

2015 yılında kurulan Pisano, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Asya-Pasifik'te 20’den fazla ülkede firmalara hizmet veriyor. En son 1 milyon dolar yatırım alan şirket, alınan yeni yatırım ile birlikte toplam yatırım miktarını 4,5 milyon dolara çıkardı. Pisano'nun müşterileri arasında RBI, Türkiye İş Bankası, AXA, ISS, Vestel and Landmark Group gibi önemli firmaların olduğunu da ekleyelim.

Müşteri deneyimini bankacılık alanındaki en önemli başarı unsurlarından biri olarak gördüklerini dile getiren Elevator Ventures Genel Müdürü Thomas Muchar, Pisano'nun güçlü platformunun yanı sıra finansal kuruluşlar ve finans odaklı kurumlar için katacağı katma değerlerin Elevator Ventures'ı yatırım yapmaya ikna ettiğini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.