Fairy’nin “Boşa Harcama” projesi, Bundle ile 24 saat içinde 50 bin kişiye ulaştı

Bundle Studio tarafından hazırlanan orijinal içerik, %3,3 CTR ile 925.000 kişiye ulaştı, 3.000.000 erişim aldı ve 2456 kez paylaşıldı.
Fairy’nin “Boşa Harcama” projesi, Bundle ile 24 saat içinde 50 bin kişiye ulaştı

Haziran ayında yeni sürümü Bundle 3.0’ı yayına alan haber uygulaması Bundle, yaptığı iş birliklerinde ulaştığı rakamlarla dikkat çekiyor. Yakın zamanda “Boşa Harcama” projesi kapsamında Fairy ile çalışan şirket, ciddi bir okuyucu kitlesine ulaşmayı başardı. 

Ayda 1 milyon aktif kullanıcı sayısına sahip Bundle’da öne çıkarılan proje, 24 saatte 50 bin, 72 saatte ise 100 bin okunma sayısına ulaştı. Fairy'nin proje için Bundle’ın markalı hikaye anlatımı çözümü Bundle Studio’dan faydalandığını belirtelim.

Bundle Studio, Bundle’ın markalı hikaye anlatımı ve doğal reklam üzerine yoğunlaştığı kreatif içerik stüdyosu olarak konumlanıyor. Kullanıcılarının yılda 500 milyondan fazla içerik tükettiği mobil habercilik uygulaması Bundle, günlük ortalama 290 bin aktif kullanıcıya sahip. Bu anlamda Bundle'ın, Bundle Studio içeriklerini uygulama içinde öne çıkararak, markalar için önemli bir iletişim potansiyeli yarattığını eklemekte fayda var. 

Bundle'ın, 20 ülkeden 22 farklı kategoride 13 binin üzerinde kaynak ile kullanıcılara kişisel haber akışlarını oluşturma imkanı sunduğunu hatırlatalım. Uygulama, günün önemli gelişmelerini ise anlık bildirimlerle kullanıcılarına iletiyor.

Gıda israfı konusunda kamuoyu ve farkındalık yaratmak amacını taşıyan  Fairy'nin “Boşa Harcama” projesi için Bundle Studio tarafından hazırlanan orijinal içerik, %3,3 CTR ile 925.000 kişiye ulaştı, 3.000.000 erişim aldı ve 2456 kez paylaşıldı.

Bundle yaptığı açıklamada; "Bu kadar kıymetli bir projeyi, sektör ortalamalarının üzerinde bir performans ile yayınlamak bizi ayrıca gururlandırıyor." dedi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.