Siri Shortcuts ile ilgili içerikleri bir araya getiren platform: Shortcuts Directory

Bugün karşımıza çıkan Shortcuts Directory isimli platform ise en iyi Siri Shortcuts ile ilgili en iyi platformları bir araya getiriyor.
Siri Shortcuts ile ilgili içerikleri bir araya getiren platform: Shortcuts Directory

İlk olarak WWDC 2018’de duyurulan bir özellik olarak karşımıza çıkan Siri Shortcuts (kısayollar), 2018 yılının Temmuz ayında beta olarak geliştiricilerin kullanımına sunulmuştu. Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan Shortcuts, çeşitli görevlerin Siri'nin de desteği ile birlikte otomatik bir şekilde yapılmasını sağlıyor.

Bugün karşımıza çıkan Shortcuts Directory isimli platform ise en iyi Siri Shortcuts ile ilgili en iyi platformları bir araya getiriyor. Brad Siefert tarafından hazırlanan Shortcuts Directory platformunda, Shortcuts'ın tarihçesinden tutun da güncel kullanımına kadar pek çok detaya erişmek mümkün.

Shortcuts Directory platformunda Siri Shortcuts ile yapılan Podcast'ler de dahil hazırlanan makale ve haberlere kadar pek çok içeriğe ulaşma imkanı da bulunuyor. 

Toplamda 11 farklı kategoride Shortcuts ile ilgili 100'e yakın link barındıran Shortcuts Directory, Shortcuts ile ilgili hazırlanan içeriklere, haberlere ve topluluklara kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Shortcuts Directory'de paylaşılan linkler arasında Shortcuts ile ilgili Telegram kanalları ve Facebook grupları da yer alıyor. Dilerseniz Shortcuts Directory'a buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.