Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar'a Android için karanlık tema desteği gedi

Pek çok uygulamasında karanlık tema desteğini sunan Google, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar için karanlık tema desteğinin sunulacağını da duyurdu
Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar'a Android için karanlık tema desteği gedi

Günümüzde pek çok mobil uygulama karanlık tema desteğini sunmaya başladı. Pek çok uygulamasında karanlık tema desteğini sunan Google, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar için karanlık tema desteğinin sunulacağını da duyurdu. Karanlık tema desteğinin şu an için sadece Android platformu için geldiğini de ekleyelim.

Google tarafından paylaşılan bilgilere göre tüm Android kullanıcıları önümüzdeki iki hafta içinde Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar için karanlık tema desteğine kavuşmuş olacak. Kullanıcılar Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar için kullanıma sunulan karanlık tema desteğini uygulamalarının ayarlarından açık kapatabilecekler.

Google'ın paylaştığı bilgilere göre uygulamalar otomatik olarak kullandığınız sistem temasına geçiş yapacak. Kısacası telefonunuzda zaten karanlık tema kullanıyorsanız uygulamaların ayarları ile uğraşmanıza gerek kalmayacak uygulamalar otomatik olarak karanlık tema desteğini kullanmaya başlayacak.

Google geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada kendi uygulamalarının hepsine karanlık tema özelliğini getireceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından Google uygulaması, Gmail ve Google Takvim gibi pek çok uygulama için karanlık tema desteği de sunulmuştu. Bazı Google uygulamalarının hala iOS platformunda karanlık tema desteğine sahip olmadıklarını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.