İnternet dünyası için akıllı güvenlik asistanı: Jumbo: Privacy + Security

Tıpkı Sunrise uygulaması gibi Pierre Valade tarafından geliştirilen bir başka uygulama olan Jumbo: Privacy + Security, özellikle veri güvenliği konusuna odaklanıyor.
İnternet dünyası için akıllı güvenlik asistanı: Jumbo: Privacy + Security

Pierre Valade tarafından geliştirilen akıllı takvim uygulaması olan Sunrise'dan ve uygulamanın Microsoft'a satılmasından sizlere daha önce bahsetmiştik. Tıpkı Sunrise uygulaması gibi Pierre Valade tarafından geliştirilen bir başka uygulama olan Jumbo: Privacy + Security, özellikle veri güvenliği konusuna odaklanıyor.

Siber güvenliğin oldukça önemli olduğu günümüzde başarılı bir çözüm sunan Jumbo: Privacy + Security, oldukça basit bir çalışma mantığına sahip. Kullandığınız uygulama ve web sitelerini analiz eden Jumbo: Privacy + Security, güvenlik konusunda bu platformlarda neler yapabileceğiniz konusunda kullanıcılarına öneriler sunuyor.

Söz konusu öneriler, güvenlik ve online gizliliğinizi korumak adına yapılıyor. Tabii ki bu önerileri uygulamak veya uygulamamak tamamen kullanıcı olarak size kalmış durumda. Eğer bu önerileri uygulamayı seçerseniz ise kullanıcı olarak sizin yapmanız gereken herhangi bir işlem bulunmuyor.

Yapılması gereken işlemleri Jumbo kendi başına yapabiliyor. Güvenlik konusunda hizmet verdiği için kendi de oldukça güvenli bir uygulama olan Jumbo: Privacy + Security, hiçbir şekilde kullanıcısının verilerini toplamıyor. Söz konusu analizleri server'larında değil telefonunuzun içinde herhangi bir veri toplamadan gerçekleştiriyor. 

Kısacası akıllı bir mobil güvenlik asistanı olarak kullanıma sunulan Jumbo: Privacy + Security, özellikle güvenlik ve gizlilik konularına dikkat eden kullanıcılar için oldukça başarılı bir alternatif. Oldukça başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Jumbo: Privacy + Security'nin hem ücretli hem de ücretsiz bir hizmet sunduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Jumbo: Privacy + Security uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.