Günde 15 milyon tekil ziyaretçiye ulaşan Trendyol'un 18 milyon aktif müşterisi bulunuyor

Trendyol'da tedarikçiler vadesi gelmeden erken ödeme alabiliyor. Trendyol'un bu kapsamda tedarikçilerine bugüne kadar 750 milyon TL’den fazla finansman desteği sağladığını belirtelim.

Türkiye'nin önde gelen online pazar yerlerinden Trendyol, her gün 15 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor. Trendyol'un aktif kullanıcı sayısı ise 18 milyon olarak açıklanıyor.

Tedarikçilere 750 milyon TL’den fazla finansman desteği

Trendyol Tedarikçi Paneli ise tedarikçilere operasyonlarını kolayca yürütmelerini sağlayacak özellikler sunuyor. Tedarikçiler, bu panel ile satışlarını hem anlık olarak takip edebiliyor hem de platformun sunduğu yöntemleri kullanarak artırabiliyorlar. Ayrıca tedarikçiler vadesi gelmeden erken ödeme de alabiliyor. Trendyol'un bu kapsamda tedarikçilerine bugüne kadar 750 milyon TL’den fazla finansman desteği sağladığını söyleyebiliriz.

Tedarikçiler, her ürün grubunda Türkiye'de en çok satanları görebiliyor, bu şekilde kullanıcı davranışlarını takip edip satış artırıcı aksiyonlar alabiliyor ve katıldıkları kampanyalar sayesinde daha fazla görünürlük sağlıyorlar. Trendyol tedarikçileri, Trendyol’da kendi dijital mağazalarını tasarlayıp yönetebiliyor; bu mağazalara yapılan ziyaretlerin satışa dönüş oranının normal e-ticarete göre 2 kat daha fazla olduğunun altı çiziliyor. Tedarikçiler, siparişin geldiği ilk andan ürün müşteriye ulaşana kadar olan süreci kolaylıkla takip edebiliyor, müşteri sorularını cevaplayarak, ürün iptal ve iadelerini yüzde 30 oranında düşürebiliyorlar. 

Trendyol, Trendyol Akademi ile tedarikçilerinin e-ticaret gelişimini de destekliyor. Tedarikçiler, Trendyol Akademi’de satış artırma, ürünlerini öne çıkarma, dijital pazarlama ve kampanya yönetimi, e-ticaret depo ve operasyon yönetimi gibi konularda yüzlerce seminere ve içeriğe ulaşıyor, eğitimlere ve konferanslara katılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.