AWS'den kodlama bilgisi gerektirmeden mobil ve web uygulamaları geliştirmenizi sağlayan servis: Amazon Honeycode

Amazon Web Services (AWS) tarafından sunulan Amazon Honeycode servisi ile birlikte kullanıcılar, herhangi bir kodlama bilgisine sahip olmadan mobil ve web uygulamaları geliştirebilecek.
AWS'den kodlama bilgisi gerektirmeden mobil ve web uygulamaları geliştirmenizi sağlayan servis: Amazon Honeycode

Geçtiğimiz Nisan ayında kodlama bilgisi gerektirmeden mobil oyun geliştirmenizi sağlayan bir araç olarak karşımıza çıkan Buildbox FBX'ten sizlere bahsetmiştik. Bugün karşımıza çıkan Amazon Honeycode ise mobil uygulamalar ve web uygulamaları için benzer bir hizmet sunmayı hedefliyor.

Amazon Web Services (AWS) tarafından sunulan Amazon Honeycode servisi ile birlikte kullanıcılar, herhangi bir kodlama bilgisine sahip olmadan mobil ve web uygulamaları geliştirebilecek. Kısacası temelde bir geliştirici aracı olarak çalışan Amazon Honeycod servisinin şu an için beta olarak sunulduğunu da ekleyelim.

Gücünü Amazon Web Services (AWS) veritabanından alan Amazon Honeycode, sürükle-bırak arayüzü ile geliştirmeler yapmanıza olanak sağlıyor. Geliştiriciler, Amazon Honeycode servisi ile 20 kullanıcıya kadar ücretsiz bir şekilde uygulama geliştirebiliyor.

20 kullanıcının aşıldığı durumlarda ise eklenen kullanıcılar ve depolama alanı için ücret ödenmesi gerekiyor. Konu ile ilgili bir açıklama paylaşan AWS başkan yardımcısı Larry Augustin, Amazon Honeycode sayesinde neredeyse herkesin kodlama bilgisi gerektirmeden güçlü ve özel uygulamalar geliştirebileceklerini sözlerine ekledi.

Kod bilgisi gerektirmeden uygulama geliştirme imkanı sunan diğer servisler ile benzer bir şekilde çalışan Amazon Honeycode, kullanıcılarına belli konular için şablonlar sunuyor. Son olarak Amazon Honeycode servisinin hem iOS hem de Android platformları için mobil uygulama desteğine sahip olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.