CV'leri web sayfası şeklinde gösterme fırsatı sunan girişim: SpreadCV

Kullanıcılarının ücretsiz bir şekilde CV'lerini gösterebilecekleri web sayfasına sahip olmalarını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan SpreadCV, Anıl Kıral tarafından kuruldu.
CV'leri web sayfası şeklinde gösterme fırsatı sunan girişim: SpreadCV

Kullanıcılarının ücretsiz bir şekilde CV'lerini gösterebilecekleri web sayfasına sahip olmalarını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan SpreadCV, Anıl Kıral tarafından kuruldu. Yaklaşık 1 ay içinde geliştirilen SpreadCV, geçtiğimiz Mayıs ayında kullanıma sunuldu. 

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan SpreadCV'i kullanmak için kullanıcılar öncelikle Google hesapları ile sisteme giriş yapıyor. Giriş yapıldıktan sonra ise otomatik bir şekilde kullanıcıların drive dosyasında şablon bir spreadsheet oluşturuluyor.

Kullanıcılar ise çok basit bir şekilde bu dosya içeriğini değiştirerek modern tasarımlı, CV'sini gösterebilecekleri bir web sayfasına sahip oluyorlar. SpreadCV'nin kullanıma sunulduğu 1 ay içinde 1000 kullanıcıyı geçtiğini de ekleyelim. Paylaşılan bilgilere göre söz konusu kullanıcıların yüzde 20'si ise aktif olarak sistemi kullanmaya devam ediyor. 

Piyasada çok fazla CV oluşturma sitesi veya aracı bulunuyor. Bu nedenle SpreadCV, hem ülkemizde hem de yurt dışında pek çok rakibe sahip. Herkesin çok basit bir şekilde kullanabileceği bir sistem olması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen SpreadCV, bir diğer yandan diğer sitelerin aksine kullanıcılarının oluşturdukları CV'leri bir web sayfası şeklinde gösterme fırsatı da sunuyor.

Gelecek dönemlerde aylık üyelik sistemiyle gelir modeli oluşturmayı planlayan girişim, üyelik sisteminde kullanıcılarına pek çok farklı özellik sunacak. Bu özellikler arasında ise veri analizi, geri bildirim sistemi, Linkedin bağlantısı, PDF ve tema desteği gibi özellikler yer alacak.

Kısa sürede beklediğinin üzerinde bir başarı yakalayan SpreadCV, ürünün kalitesini hiç düşürmeden ve olabildiğince çok veriye dayalı bir şekilde özelliklerini geliştirmeye devam etmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.