100 binden fazla uçuş gerçekleştiren DroneBase, 7,5 milyon dolar yatırım aldı

2014 yılında Daniel Burton ve Eli Tamanaha tarafından kurulan girişimin paylaştığı bilgilere göre DroneBase, C serisi yatırım turunda 7,5 milyon dolar yatırım aldı.
100 binden fazla uçuş gerçekleştiren DroneBase, 7,5 milyon dolar yatırım aldı

Endüstriler için bir drone servis sağlayıcısı olarak hizmet sunan Los Angeles merkezli DroneBase, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. 2014 yılında Daniel Burton ve Eli Tamanaha tarafından kurulan girişimin paylaştığı bilgilere göre DroneBase, C serisi yatırım turunda 7,5 milyon dolar yatırım aldı.

Paylaşılan bilgilere göre 7,5 milyon dolarlık yatırım Çin merkezli ünlü drone üreticisi DJI, Razi Ventures, Valor Equity Partners, Upfront Ventures, Hearst Ventures, Pritzker Group Venture Capital ve Union Square Ventures'tan geldi. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre DroneBase girişimi aldığı 7,5 milyon dolarlık yeni yatırımla birlikte aldığı toplam yatırımı ise 32 milyon dolara çıkardı. Hatırlatmak gerekirse DroneBase, en son 2018 yılının Şubat ayında Union Square Ventures ve Upfront Ventures liderliğinde 12 milyon dolar yatırım almıştı.

Sadece ABD'de içinde 60 binden fazla pilotun bulunduğu bir drone pilotu ağına sahip olan DroneBase, bugüne kadar 100 bini aşkın ticari drone görevini de tamamladı. Kullanıcılarının uygun fiyata ve zamandan tasarruf sağlayarak diledikleri drone görüntülerini elde etmelerini sağlayan DroneBase özellikle emlak, sigorta ve mülkiyet yönetimi sektörlerinde sıkça kullanılıyor. DroneBase'in drone uçuşlarından elde edilen video ve fotoğrafları artırılmış gerçeklik teknolojisini de birleştirdiğini de belirtelim.

DroneBase platformunu kullanmak için tek yapmanız gereken bir randevu alarak hangi noktanın drone görüntülerini elde etmek istediğinizi platforma bildirmek. Sonrasında ise DroneBase pilotu o noktaya giderek uçuşu gerçekleştiriyor ve gerekli görüntüleri elde ediyor. Şu ana kadar DroneBase aracılığı ile 70'ten fazla ülkede uçuş gerçekleştirildiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.