Meditopia, 60 milyon dolar değerleme ile yeni yatırım turunu tamamlamaya hazırlanıyor

Yurt dışında büyümesini sürdüren yerli girişim Meditopia, yeni yatırım turundaki değerlemesi ile dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıl ortasında ABD ve Almanya'lı yatırımcılardan 2,3 milyon euro alarak yurt dışında büyümeye odaklanan Meditopia yeni bir yatırım turu ile karşımızda. O dönemde büyümesini hızlandıran, Covid-19'la birlikte ise bu hızı daha da artıran Meditopia hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ayın sonunda ABD'de en çok indirilen 10 meditasyon uygulamasından biri oldu.

Yurt dışındaki büyümesi ile öne çıkan Meditopia, yeni yatırım turunu tamamlamak üzere. Uzun zamandır yatırım turu ile ilgili duyumlarını aldığımız Meditopia'nın değerlemesi ise dikkat çekiyor. Yurt dışından önemli yatırımcıların girdiği bu turda girişimin değerlemesi 60 milyon dolar değerlemeye ulaştı. Duyumlarımız girişimin yatırımcılarından olan Teknasyon Kurucu ortaklarından Mustafa Vardalı'nın tweeti ile netleşmiş oldu.

Meditopia 3 yılda ulaştığı bu değerleme başarısını ortaya koyuyor. Kısa süre içinde imzalarının atılmasını beklediğimiz yatırımın detaylarını sizlere aktaracağız. Hatırlatmak gerekirse son yatırım turunda Meditopia'nun yatırımcıları arasına ABD'den Vela Partners,  Almanya'dan Atlantic Labs katılmıştı. Girişimin daha önceki yatırımcıları olup son tura da katılanlar ise Teknasyon Kurucu Ortakları Burak SağlıkMustafa SevinçMustafa VardalıAlper AkcanSinan Güler ve  Murat Balcı olmuştu. Girişime ilk turunda 180 bin dolarlık yatırımı yapanlar ise  StartersHubEbru DormanAlper Akcan ve Tülin Karabük'tü.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.