Alan adı ile dikkat çeken ilan platformu: Ğ.com

Sosyal medya ve haberleşme özellikleri de taşıyan bir pazar yeri olarak hizmet veren Ğ.com, 2019 yılının Mart ayında Jack Ege tarafından kuruldu.
Alan adı ile dikkat çeken ilan platformu: Ğ.com

Sosyal medya ve haberleşme özellikleri de taşıyan bir ilan platformu olarak hizmet veren Ğ.com, 2019 yılının Mart ayında Jack Ege tarafından kuruldu. Şu an için 5 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Ğ.com pazar yeri, yaklaşık 2 yıl içinde geliştirildi.

Temelde bir ilan sitesi gibi çalışan Ğ.com, tıpkı sosyal medya platformlarında da olduğu gibi takip etme özelliğine de sahip. Ğ.com'un web sitesi haricinde mobil uygulamalara sahip olduğunu da ekleyelim. Ğ.com - Tek Tuşla Alışveriş uygulaması hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak bulunuyor.

Platformda takip ettiğiniz kişiler bir ilan eklerse bu ilanlar güncel sayfasına düşüyor. Bu sayede ilanları takip etmek çok daha kolay bir hale geliyor. Direkt satışların haricinde platform içinde bir takas özelliği de bulunuyor.

Kullanıcılar bu özellik sayesinde diledikleri ürünleri takas edebiliyor. Ğ.com platformunuzda ilanlarınıza fotoğraf ve videolar eklemek de mümkün. Ğ.com platformunda kullanıcılar kendi aralarında sohbet ederken dosya paylaşımı ve konum paylaşımı yapabiliyor.

Bu sayede kimsenin özel telefon numarasını paylaşmasına gerek kalmıyor. Platform içinde toplamda 11 farklı kategoride ilanlar bulunuyor. Bu kategoriler arasında elektronikten modaya, iş ilanlarından gıda ürünlerine kadar pek çok kategori bulunuyor.

Platform içinde önceliğe sahip olan Acil ve Şok ilanlar bulunuyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Ğ.com, bu ilanların satışı üzerinden bir gelir elde ediyor. Ülkemizde Letgo ve Sahibinden gibi önemli oyuncuların bulunduğu pazara adım atan girişimin öne çıkan özelliği ise alan adı oluyor: Ğ.com. Sahip olduğu tek harfli domain ile pazardan pay kapmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.