Oppo Enco W31 modelinin artıları ve eksileri [inceleme]

Oppo'nun tam kablosuz bluetooth kulaklık modeli olan OPPO Enco W31 modeline yakından bakıyoruz.

Oppo'nun amiral gemisi modeli olan Oppo Find X2 ve orta - üst segment için iddialı alternatif olarak karşımıza çıkan Oppo Reno3 Pro modellerini geçtiğimiz aylarda incelemiştik. Bugün ise Oppo'nun tam kablosuz bluetooth kulaklık modeli olan OPPO Enco W31 modeline yakından bakıyoruz.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunan Oppo Enco W31, şarj kutusu ile birlikte 50 gramlık bir ağırlığa sahip. IP54 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı konumda olan Oppo Enco W31, açık tasarım yerine kulak içi tasarımı tercih etmiş.

Oppo Enco W31 modelinin tasarım anlamında oldukça başarılı olduğunu ve kulağa çok rahat bir şekilde oturduğunu da ekleyelim. 7 mm dinamik sürücülere sahip olan Oppo Enco W31, bas ve denge olmak üzere iki farklı ses modu sunuyor. Ses performansı açısından da fiyatı ile kıyaslandığında başarılı bir deneyim sunan Enco W31, kulaklığı kulağınızdan çıkardığınızda otomatik durdurma / oynatma ve Oppo model bir telefon kullanıyorsanız hızlı eşleştirme gibi özellikler de sunuyor.

Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisini kullanan Oppo Enco W31, tam şarj ile 3 ile 3,5 saatlik bir pil performansı sunuyor. Kulaklıkların her birinin 25 mAh büyüklüğünde, şarj kutusunun ise 350 mAh büyüklüğünde pillere sahip olduğunu da ekleyelim. Kulaklıkların toplam pil performansı şarj kutusu ile birlikte 14 saatlere kadar ulaşabiliyor. Son olarak kulaklığın fiyatına gelecek olursak, Oppo Enco W31 modeli ülkemizde 599 TL fiyat etiketi ile satılıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.