Tüm şirket verilerinizi ve ekibinizi bir arada yönetebileceğiniz SaaS platformu: Workiom

Şirketlerin tüm verilerini ve ekibini bir arada yönetebileceği bir SaaS platformu olarak karşımıza çıkan Workiom, 2018 yılının Nisan ayında kuruldu.
Tüm şirket verilerinizi ve ekibinizi bir arada yönetebileceğiniz SaaS platformu: Workiom

Şirketlerin tüm verilerini ve ekibini bir arada yönetebileceği bir SaaS platformu olarak karşımıza çıkan Workiom, 2018 yılının Nisan ayında Omer Rabbat, Sinan Hatahet ve Waleed Taleb tarafından kuruldu. Yaklaşık 7 ay içinde geliştirilen Workiom, şu an için 8 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Özellikle KOBİ'ler için bulut tabanlı, kullanımı kolay ve kişiselleştirilebilir bir veri yönetimi platformu sunan Workiom girişiminin QNB Finansbank‘ın girişim hızlandırma programı olan QNBEYOND'ın ikinci dönemine seçilen 11 girişim arasında olduğunu da ekleyelim.

Workiom kullanıcıları genellikle platformu satış/CRM, proje yönetimi, kaynak yönetimi, pazarlama verilerinin yönetimi için ve iş birliği özellikleriyle ekiplerini yönetebilmek için kullanıyor. Şu an için 1400 şirket veya kişisel hesaptan oluşan ve hızla büyümekte olan bir kullanıcı kitlesine sahip olan Workiom, 3 bini aşkın günlük aktif kullanıcıya da sahip durumda.

Paylaşılan bilgilere göre platformda şimdiye kadar 5 bin 989 iş yönetimi uygulaması veya şablon oluşturuldu. Workiom ekibi tarafından 13 farklı iş yönetimi şablonu yayınlandığını da ekleyelim. Bu şablonlar arasında CRM, Görev Yönetimi, OKR, İçerik Takvimi, Sosyal Medya Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi, Sipariş Yönetimi gibi şablonlar bulunuyor.

Workiom'un rakipleri arasında No-code ve low-code olarak adı geçen Airtable ve Zoho Creator benzeri şirketlerden tutun da Monday.com gibi ekip yönetimi uygulamaları ve Trello gibi görev yönetimi uygulamaları da bulunuyor. Veritabanı, otomasyon ve iş birliği özelliklerini bir arada sunması ile kullanıcılarının neredeyse tüm iş süreçlerini tek bir noktadan yönetmesini sağlayan girişim, bu özelliği ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan girişim, SaaS abonelik modeli ile gelir elde ediyor. Kısıtlı ve kişisel kullanım için Freemium modeli de sunan Workiom, 5 ve daha fazla çalışanı olan küçük ekipler için bir ücretli abonelik de sunuyor. Şu an için MENA bölgesinde büyümeye devam eden Workiom, global pazarı hedefliyor. Workiom'un temel amacı ise şirketlerin dijital dönüşümlerinde onlara destek olmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.