Sohbet uygulamalarına benzeyen e-posta platformu Spike, 8 milyon dolar yatırım aldı

Sohbet uygulamalarına benzerliğiyle dikkat çeken e-posta platformu Spike, Insight Partners tarafından yönetilen A Serisi yatırım turunda 8 milyon dolar yatırım aldı

Sohbet uygulamalarına benzerliğiyle dikkat çeken e-posta platformu Spike, Insight Partners tarafından yönetilen A Serisi yatırım turunda 8 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna katılan diğer şirketler Wix, NFX ve Koa Labs olarak açıklandı. Şirket, aldığı yeni yatırımı ürününü ölçeklendirmek ve ekibini ikiye katlamak için kullanmayı planlıyor.

Slack benzeri iletişim uygulamaları eş zamanlı oluşu nedeniyle e-postaların devrinin kısmen kapanmasına neden olmaya başladı. Kişilerin geri dönüşünün daha hızlı olması ve kullanım kolaylığı nedeniyle tercih edilen iş birliği uygulamaları, her ne kadar günümüzün en önemli parçalarından biri olsa da e-posta devrini sürdürmek isteyen bazı yenilikçi uygulamalar da mevcut. Spike da bu uygulamalardan biri. 

Spike, özünde bir e-posta uygulaması olmasına rağmen sohbet balonları ve diğer özellikleri nedeniyle aslında modern bir iş birliği uygulamasına benziyor. Spike'ın yazılımı e-posta deneyimini yeniden geliştirmeye odaklanıyor, ancak platform bugün, üretkenlik için uyumlu bir çözüm sunmaya çalışırken iş birlikçi notlar ve görevler için destek de sunuyor. Kısacası şirket, tek bir pencereye çok fazla işlevsellik sığdırıyor.

Spike CEO'su Dvir Ben-Aroya, şirketin geçmişte para kazanmak için büyük adımlar atmadığını, bunun yerine kurumlar içinde ölçeklendirme çabasıyla serbest kullanıcı tabanını büyütmek istediğini söylüyor. Uygulama, küçük ve büyük işletmeleri bir araya getirirken, ücretsiz kullanıcı tabanını da korumak istiyor. Ancak girişim, bunun için şu anda 5,99 dolar olan aylık plan ücretini 7,99 dolara çıkaracağını açıkladı.

Şirketin platformu çoğu e-posta hizmetiyle uyumlu olarak çalışıyor ve Spike, Android, iOS, Mac ve Windows işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.