Sony, PlayStation 5'i tanıtıyor [Canlı Yayın]

Sony, yeni nesil konsolu PlayStation 5'i canlı yayında tanıtacak. PlayStation 5'in tanıtım anlarını canlı yayında milyonlarca kişinin izlemesi bekleniyor.
Sony, PlayStation 5'i tanıtıyor [Canlı Yayın]

Sony, merakla beklenen ve 2020 yılının sonunda piyasaya çıkarmaya hazırlandığı yeni nesil konsolu PlayStation 5'i tanıtmaya hazırlanıyor. Sony, ABD'de yaşanan olaylar sebebiyle daha önce 4 Haziran 2020 olarak duyurduğu PlayStation 5 tanıtımını 11 Haziran'a ertelemişti. PlayStation'ın resmi hesaplarından duyurulan bilgiyle, ABD'de yaşanan olayların gölgesi altında bir kutlama yapmanın doğru olmayacağını dile getiren PlayStation, gündemi meşgul etmek adına geri adım attığını duyarlı bir şekilde aktarmıştı.

Şimdi 11 Haziran 2020 tarihi geldi çattı ve kullanıcılar, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 ile tanışmaya hazır. Muhtemelen bu gece Sony PlayStation 5'in tasarımı ortaya çıkacak. Oyuncular, PlayStation 5 ile ilgili daha fazla teknik detay görmek bununla birlikte bu yılın sonunda piyasaya sürülecek olan oyun konsoluna gelecek oyunları görmek istiyor. Çünkü oyuncular için PlayStation 5 satın alma kararını etkileyecen en önemli faktörlerden birisi, Sony'nin PlayStation 5'e özel çıkartacağı oyunlar olması bekleniyor. Bu anlamda oyun yapımcılarıyla iyi ilişkileri de bulunan Sony'nin, gerçekleşecek şovda pek çok PlayStation 5 oyunu göstermesi de bekleniyor.

PlayStation, kendi resmi kanalları da dahil olmak üzere, tüm ziyaretçileri YouTube'daki canlı yayın sayfasına yönlendiriyor. Bu yazı yayınlandığında ektinliğin başlamasına dakikalar ve yarım milyondan fazla oyuncu, ekranları başında PlayStation 5'in tanıtılmasını dört gözle bekliyor.

Son olarak PlayStation 5 ile ilgili en çok merak edilen konu da, PlayStation 5'in fiyatı. Lansmana saatler kalan sızan görseller, Amazon'un İngiltere'deki sitesinden. Amazon'da yer alan PlayStation 5 ürün detay sayfasına göre, PlayStation 5'in 2TB'lık versiyonunun fiyatı 599,99 Pound olarak gözüktü ancak Amazon bu sayfayı hızla yayından kaldırdı. Muhtemelen bu etkinlikte, PlayStation 5 fiyatı da açıklığa kavuşacak.

TSİ 23:00'da başlayacak olan yayını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.