Google Drive dosyalarınızı organize eden girişim: Neatly

Neatly, önemli dosyaların, görsellerin ve linklere kolayca erişmenizi ve paylaşmanızı sağlıyor.
Google Drive dosyalarınızı organize eden girişim: Neatly

İş dünyasının en popüler servislerden olan Google Drive için dijital varlık yöneticisi olarak hizmet sunan Neatly, önemli dosyaların, görsellerin ve linklere kolayca erişmenizi ve paylaşmanızı sağlıyor. Neatly sayesinde ekibinizdeki diğer kişiler paylaşılan önemli dosyaları kolayca bulabiliyor.

Basit ve nispeten uygun fiyatlı bir dijital varlık yöneticisi olan Neatly, ekipler arasındaki dosya paylaşım süreçlerini basitleştirmek adına geliştirildi. Neatly'i kullanmak için Google Drive'ınızda yer alan dosyaları platformunuza taşıyabilir veya yeni bir dosya yaratarak Neatly'e aktarabilirsiniz.

Google Drive platformunun haricinde Dropbox, Box ve Airtable gibi platformlar ile oluşturulan paylaşılabilir linkleri de Neatly'e ekleyebilirsiniz. 4 kullanıcıya sahip olan ekipler için tamamen ücretsiz olan Neatly, 20 kullanıcıya kadar aylık 10, 50 kullanıcıya kadar aylık 25 ve son olarak 200 kullanıcıya kadar ise aylık 50 dolarlık bir ücrete sahip.

Neatly platformunu kullanmak için Gmail veya G Suite hesabına sahip olmanız gerektiğini de ekleyelim. Platforma kayıt olduktan sonra ise ekibinizdeki diğer kullanıcıları platforma davet edebiliyorsunuz. Sonrasında ise hangi kategorilerin hangi kullanıcılar için paylaşlacağını seçerek, dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Belirlenen kategorilere yeni dosyalar eklendiğinde ise Neatly, kullanıcılara bildirim gönderiyor. Kısacası depolama için Google Drive'ı kullansanız da dosyalarınızı organize etmek için Neatly'i kullanabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.