Covid-19'la online işlemlerdeki artışa örnek: Türk Telekom’un mobil uygulamasının kullanımı, geçen yıla oranla yüzde 64 arttı

Covid-19 nedeniyle uzaktan işlemlere olan rağbet nedeniyle uygulama, nisan ayında 181 milyon kez ziyaret edildi.
Covid-19'la online işlemlerdeki artışa örnek: Türk Telekom’un mobil uygulamasının kullanımı, geçen yıla oranla yüzde 64 arttı

Corona virüs salgını nedeniyle mart ayından beri birçoğumuz evlerimizde kalmaya devam ediyor, zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaya özen gösteriyoruz. Ancak biz evde kaldıkça dışarıda yapılacak işler de birikiyor. Neyse ki devir teknoloji devri ve eskisi kadar fiziksel hayata bağlı değiliz. Fatura yatırma, kredi kartı borcu ödeme vb. işler için geliştirilen mobil uygulamalar, evde kaldığımız bu dönemde en büyük yardımcımız oldu diyebiliriz. Türk Telekom'un mobil uygulaması Online İşlemler de bu uygulamalardan biri.

Türk Telekom’un mobil uygulaması Online İşlemler’in kullanımı geçen yıla oranla yüzde 64 arttı. Covid-19 nedeniyle uzaktan işlemlere olan rağbet nedeniyle uygulama, nisan ayında 181 milyon kez ziyaret edildi ve böylelikle Türk Telekom için bir rekor kırılmış oldu.

Aylık tekil giriş sayısı 12 milyonun üzerinde

Türk Telekom’un Online İşlemler mobil uygulaması, nisan ayında kullanım rekoru kırdı. Covid-19’a karşı koruma için "Evde Kal" çağrısına uyan Türk Telekom kullanıcıları, işlemlerini evden yapmak için Online İşlemler uygulamasına yöneldi. Mobil, evde internet ve ev telefonu aboneliklerine ait tüm işlemlerin tek bir uygulama üzerinden yapılabildiği Online İşlemler’e giriş sayısı son bir ay içerisinde 181 milyona ulaştı. Aylık tekil giriş sayısı 12 milyonun üzerine çıktı. Uygulamanın kullanımı ise 2019’un aynı dönemine göre yüzde 64 artış gösterdi.

Online İşlemler’de fatura bilgilerini öğrenme, fatura ödeme, TL yükleme ya da TL göndermenin yanı sıra mobil, internet, ev telefonu ve Tivibu servisleri için yeni üyelik başvurusu yapma imkanı da sunuluyor. Uygulamanın hem App Store'da hem de Google Play Store'da bulunduğunu hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.