B2B'ler için ödeme sistemleri yeni ürünler sunmaya devam ediyor

Salgın ile ödeme sistemlerinden daha sıklıkla bahsetmeye başladık. Sadece bireysel ödemeler için değil B2B'ler için de yeni ürünlerin daha yoğun kullanıldığını görmekteyiz.
B2B'ler için ödeme sistemleri yeni ürünler sunmaya devam ediyor

Son günlerde müşterilerin alışveriş davranışlarının değişmesinden sıklıkla bahsetmekteyiz. Sadece müşteriler değil şirketler de salgın nedeniyle ortaya çıkan koşullara ayak uydurmak için çalışma şekillerinde değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Ekonomik durgunluğun neredeyse kesinleştiği bu dönemde B2B şirketler için kayıpları azaltmak, işten çıkartmaları önlemek ya da işleri sürdürebilmek için teşvikleri duyuyoruz.

Mastercard'ın Track Business Payment Service olarak lansmanını yaptığı hizmet ile B2B işletmeler arasındaki ödemelerin kolaylaştırılması işletmeler için çıkartılan yeni ürünlere bir örnek. Tedarikçilerin kendi ödeme kurallarını oluşturmasına izin verirken satın alan şirketlerin de kendilerine uygun tedarikçileri seçmesine olanak sağlayan servis ile öncelikli olarak ABD'de kullanılabilen hizmetin yakın zamanda daha geniş bir coğrafyaya yayılması bekleniyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.