Biyoteknoloji girişimi Nanomik, 1,8 milyon TL yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre TRAngels Finansal Hizmetler A.Ş., Yatırımcılar Grubu üyeleri ile birlikte Nanomik Biyotekoloji’ye’e, çıktığı 2. yatırım turunda toplam 1,8 milyon TL takip yatırımı yaptı.
Biyoteknoloji girişimi Nanomik, 1,8 milyon TL yatırım aldı

Doğal gıda koruyucusu ile yiyecek israfını önlemeyi hedefleyen yerli biyoteknoloji girişimi Nanomik'ten ilk olarak 2017 yılının Ekim ayında sizlere bahsetmiştik. 2017 yılında BigBang girişimcilik yarışmasından 780 bin TL finansal destek de  kazanan Nanomik Biyoteknoloji, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı.

Nanomik Biyoteknoloji, girişim projelerine yatırım ve danışmanlık yapan TRAngels'tan yatırım aldı. Paylaşılan bilgilere göre TRAngels Finansal Hizmetler A.Ş., Yatırımcılar Grubu üyeleri ile birlikte Nanomik Biyotekoloji’ye’e, çıktığı 2. yatırım turunda toplam 1,8 milyon TL takip yatırımı yaptı. Girişimin değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Buse Berber Örçen ve Arda Örçen tarafından kurulan Nanomik Biyoteknoloji, tarım ve gıda ürünlerinin raf ömrünü artıran doğal koruyucular geliştiriyor. Patentli mikroenkapsülasyon teknolojisi ile bitkisel ve mikroorganizma kaynaklı molekülleri kimyasal koruyucular kadar etkili hale getiren Nanomik Biyoteknoloji, tarladan sofraya kadar farklı üretim ve uygulama aşamalarında üreticiye doğal çözümler sunuyor.

TRAngels'ın daha önce de yerli bir biyoteknoloji girişimine yatırım yaptığını da hatırlatalım. Biyolojik arıtma teknolojisi BioGuy girişiminin ilk yatırımını TRAngels meleklerinden aldığını 2016 yılının Mart ayında sizlere aktarmıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.