Acun Ilıcalı Instagram canlı yayında 5 dakika içinde 3 milyon izleyiciye ulaştı

Instagram canlı yayınında 5 dakika içinde 3 milyon izleyiciye ulaşan Survivor ekibi yeni rekor denemesinde başarıya ulaştı.
Acun Ilıcalı Instagram canlı yayında 5 dakika içinde 3 milyon izleyiciye ulaştı

Geçtiğimiz günlerde Instagram canlı yayınıyla 1 milyon izleyiciye ulaşan Acun Ilıcalı, bu akşam açtığı Instagram canlı yayınında 5 dakika içinde 3 milyon izleyiciye ulaştı. Ilıcalı, bugün paylaştığı bir Instagram hikayesiyle yeni bir canlı yayın ile izlenmede dünya rekoru kırmayı planladıklarını duyurdu. 

Hem TV8'den hem de Instagram'dan canlı yayınlanan bu rekor denemesi kısa sürede beklenen 2 milyon izlenmenin üzerine çıkarak 3 milyon izlenmeye ulaştı. Rekor kırdıkları için parti ödülünü kazanan Survivor ekibi, Coca-Cola sponsorluğunda partiledi. 

Parti alanına yaklaştıklarında, rekor denemesini duyurmalarının ardından Coca-Cola marka yetkililerinin kendilerine ulaştığını belirten Acun Ilıcalı, partiyi Coca-Cola sponsorluğunda gerçekleştirdi. Bu anlamda Mücbir Sebepler'den sonra ünlülerin Instagram canlı yayın sponsorluk anlaşmalarına Acun Ilıcalı da dahil oldu. 

İlerleyen dönemde Canlı Yayın odağında yeni ünlü iş birliklerine rastlamamız olası. Acun Ilıcalı'nın attığı yaptığı bu anlaşma, TV programcılığında yeni bir soluk olarak öne çıksa da;  Mücbir Sebepler'in doğallığından uzak kalıyor. İşi gereği daha prodüksiyonlu bir içerik sunan Acun Ilıcalı, dijital dünyanın "anlık", "spontane" ve geçici" yapısına ayak uydurmakta zorlanıyor. 

Öte yandan herkesin merakla beklediği Survivor'ı dijital mecralarda ayrı bir noktaya taşımaya çalışmak gerçekten değerli. Bu sayede Acun Ilıcalı'nın TV yapımlarının sınırlarını genişlettiğini söylemek mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.