Webrazzi Dijital'in katılımcı sayısı şimdiden 1000'i geçti!

Webrazzi Dijital'i online olarak gerçekleştireceğimizi açıkladıktan sonra ciddi bir taleple karşılaştık ve bunun sonucunda geçtiğimiz yıl 750 kişinin katılımıyla gerçekleşen Webrazzi Dijital’de şimdiden 1000'den fazla katılımcıya ulaştık.
Webrazzi Dijital'in katılımcı sayısı şimdiden 1000'i geçti!

Webrazzi Dijital, bu sene 10 Haziran'da online olarak gerçekleşiyor. Yurt dışından önemli konuşmacıların da yer alacağı Webrazzi Dijital'de teknoloji ve hikaye anlatımı, içerik pazarlamasında yeni trendler gibi gündemdeki konular sizlerle olacak. Konferansımızda, son dönemde tüm dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği Covid-19 dönemiyle ilgili içerik tüketiminden, tüketicinin psikolojine kadar detaylı sunumlar da yer alacak.

1000'den fazla katılımcı

Webrazzi takipçilerinin de iyi bileceği üzere Webrazzi Dijital etkinliklerimiz, her sene yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Etkinliğimizin bu sene online olarak gerçekleşecek olması, hem bizim daha fazla kişiye ulaşmamıza hem de bu zamana kadar çeşitli sebeplerle fiziksel olarak etkinliklerimize katılma fırsatı yakalayamayan kişilerin bizlere ulaşmasına imkan sağladı. Webrazzi Dijital'i online olarak gerçekleştireceğimizi açıkladıktan sonra ciddi bir taleple karşılaştık ve bunun sonucunda geçtiğimiz yıl 750 kişinin katılımıyla gerçekleşen Webrazzi Dijital’de şimdiden 1000'den fazla katılımcıya ulaştık.

Online networking ve simultane çeviri desteği

Webrazzi Dijital'in online olarak gerçekleşmesiyle ekibimizin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı online networking aracımızı da yayına almış olacağız. Böylelikle etkinliklerimizin katılımcılara sağladığı en önemli artılardan biri olan networking de online olarak yapılabilecek. Ayrıca online ile belki de fiziksel olarak Türkiye'ye gelme imkanı bulamayacak birbirinden değerli birçok yabancı konuşmacıyı da bu sene ağırlama fırsatı yakalıyoruz. Hem yabancı katılımcılarımız hem de yurt dışından katılım sağlayacak konuşmacılarımızı daha iyi anlayabilmek açısından simultane çeviri desteği de sunuyoruz.

1 aylık Webrazzi Insights üyeliği hediye

Webrazzi Dijital'e katılmak için bilet alacak herkese, kapsamlı içeriklere ve raporlara ulaşabileceğiniz bir aylık Webrazzi Insights üyeliği hediye ediyoruz. Webrazzi Insights'ın Webrazzi Dijital katılımcıları için de önemli bir kaynak olacağını söyleyebiliriz.

Konferansımızın konuşmacılarına buradan göz atabilir, Webrazzi Dijital'e katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Kısa bir zaman sonra yeni konuşmacıları ve konferans programını açıklayacağımızı da hatırlatalım.

10 Haziran'da görüşmek üzere!

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.