Teleskopik LED ve otomatik sulama özelliğine sahip bitki yetiştirme kiti: Pico

Temelde bir bitki yetiştirme kiti olarak hizmet veren Pico sunduğu teknolojiler sayesinde kolayca bitki yetiştirmenize imkan tanıyor.
Teleskopik LED ve otomatik sulama özelliğine sahip bitki yetiştirme kiti: Pico

Tarım sektörüne odaklanan teknolojiler her geçen gün daha popüler bir hale geliyor. Bugün karşımıza çıkan ve bir Kickstarter projesi olan Pico ise evinizde kolay bir şekilde bitki yetiştirmenize olanak sağlıyor. Temelde bir bitki yetiştirme kiti olarak hizmet veren Pico sunduğu teknolojiler sayesinde kolayca bitki yetiştirmenize imkan tanıyor.

Güçlü teleskopik LED'ler ve otomatik sulama gibi teknolojilere sahip olan Pico, sayesinde kullanıcılar zahmetsiz bir şekilde bitki yetiştirebiliyor. Pico'nun su haznesi tam doldurulduğunda 10 gün boyunca bir bitkiyi otomatik bir şekilde sulayabiliyor.

Pico'yu askı aparatı sayesinde herhangi bir noktaya asabileceğinizi de ekleyelim. Kısacası Pico sayesinde evinizin duvarında dilediğiniz bitkiyi yetiştirebilirsiniz. Pico kitlerinin USB Type - C bağlantısı üzerinden şarj olduğunu da belirtelim.

Kickstarter'da kısa süre içinde büyük bir ilgi toplayan Pico, 17 bini aşkın kişi tarafından desteklendi. Yola 10 bin dolar toplama hedefi ile çıkan Pico, şu an için 1 milyon 427 bin dolar toplamış durumda. Kickstarter'da paylaşılan bilgilere göre şu an için bir Pico seti 32 dolar fiyat etiketi ile satılıyor. 

Kampanyanın sonlanmasının ardından Pico setlerinin 45 dolar fiyat etiketi ile satılacağını da ekleyelim. İlk ürün teslimlerinin ise içinde bulunduğumuz Mayıs ayında gerçekleşmesi hedefleniyor. Dilerseniz Pico'nun Kickstarter kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.