Selfie'lerinizi sanat eserlerine dönüştüren platform: AI Gahaku

AI Gahaku, selfie'leri yapay zeka yardımıyla portrelere dönüştürüyor ve bu konuda oldukça başarılı sonuçlar elde ediyor.
Selfie'lerinizi sanat eserlerine dönüştüren platform: AI Gahaku

Corona virüs salgını nedeniyle evde kalma oranlarında yaşanan artışla beraber, evden çalışmak durumunda olanları tenzih ederek boş vakitlerimizin de bir hayli arttığını söyleyebiliriz. Durum böyle olunca kişiler, gündelik yaşamlarının dışına çıkıyor ve daha farklı meşgaleler bulmaya çalışıyor. Neyse ki gelişen teknoloji, uzun süredir evde kalan ve bu durumdan sıkılanlara büyük kolaylık sağlıyor. AI Gahaku da bu platformlardan biri. 

Aslında daha önce birçok kez fotoğrafları portrelere ya da sanat eserlerine dönüştüren uygulamaları ve platformları sizlere aktarmıştık. Bazı uygulamalar kısa süre için ses getirse de çoğu uzun ömürlü olamıyor ve sürekli benzer bir uygulama ile karşılaşıyoruz. Ancak AI Gahaku, son dönemde özellikle yurt dışında oldukça popüler olan bir uygulama. Plaformun ne kadar uzun ömürlü olacağını şu an için bilmesek de AI Gahaku, selfie'leri yapay zeka yardımıyla portrelere dönüştürüyor ve bu konuda oldukça başarılı sonuçlar elde ediyor.

Birden fazla sanatçının elinden çıkmış birkaç portre elde etmek mümkün

Platformu kullanmak için herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor. AI Gahaku'nun web sitesine girip yüzünüzün açıkça belli olduğu bir fotoğrafınızı platforma yüklemeniz yeterli oluyor. Birkaç dakika sonra fotoğrafınız en güzel haliyle portreye dönüştürülmüş oluyor. Bir sonraki adımda ise fotoğrafınızı farklı dönem portrelerine çevirmeniz mümkün oluyor. Böylece tek bir fotoğrafla birden fazla sanatçının elinden çıkmış birkaç portre elde etmiş oluyorsunuz. 

AI Gahaku, insan fotoğrafları konusunda başarılı olsa da ne yazık ki eşya veya hayvan fotoğraflarını, içinde yüz bulunmadığı için tanımlayamıyor. Yani kedinizle olan bir fotoğrafınızı platforma yüklediğinizde sadece sizin yüzünüzü algılıyor ve onu dönüştürüyor. 

AI Gahaku'yu buradan deneyebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.