TatildeKirala.com, 20 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

2018 yılında Ruşen Mat tarafından kurulan TatildeKirala.com, değerlemesini 5 kat artırarak Sintek Grup şirketinden 20 milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldı.
TatildeKirala.com, 20 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Yeni nesil tekne ve villa kiralama platformu TatildeKirala.com'un Sintek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Atakay’dan 4 milyon TL değerleme ile yatırım aldığı haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık. 2018 yılında Ruşen Mat tarafından kurulan TatildeKirala.com, değerlemesini 5 kat artırarak Sintek Grup şirketinden 20 milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldı.

TatildeKirala.com tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni yatırım, COVID-19 sonrası turizm sektöründe yaşanan sıkıntılara rağmen villa ve tekne kiralama pazarındaki ciddi talep artışından hareketle markalaşma süreçlerinin hızlandırılması ve iş ortaklarının artırılmasına yönelik çalışmaların yanı sıra, teknolojik altyapılarının geliştirilmesi için 2020 ve 2021 yıllarında kullanılacak. Platformun yöneticileri, turizm sektöründen birçok global ve yerli oyuncu ile de yakın temas halinde olduklarını ve bu sezon bitmeden önemli anlaşmalar yapabileceklerini aktardı.

TatildeKirala.com, bu yaz tatil planı yapanlar için dezenfekte edilmiş villa seçeneklerini devreye aldı. Uzman ekipler tarafından villalarda uygulanan dezenfekte işlemlerinin ilanlara eklemesini sağlayan platform, tek kullanımlık havlu seçenekleri dahil olmak üzere birçok tedbir üzerinde çalışıyor. Mayıs ayıyla birlikte kiralanan tüm villaların detaylı dezenfekte edilen ilanlar arasından seçildiği belirtiliyor.

Geride bıraktığı iki yılın ardından TatildeKirala.com, şu anda 1000’e yakın iş ortağıyla beraber 3 bin villa ve tekne ile faaliyet gösteriyor. Platformun verilerine göre en çok talep gelen iller İstanbul, Ankara ve İzmir olurken ilk 10’da Gaziantep ve Konya gibi Anadolu’dan pek çok şehir de yer alıyor. En çok talep gören bölgeler ise Kaş, Bodrum, Fethiye, Marmaris ve muhafazakâr ailelerin tercihi olan Kalkan bölgesi olarak açıklanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.