Sağlık teknolojilerine odaklanan Immunai, 20 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz yılın Ocak ayında kurulan ve sağlık teknolojilerine odaklanan bir girişim olan Immunai, geliştireceği yeni teknoloji ile tüm bağışıklık sisteminin haritasını çıkarmayı hedefliyor.
Sağlık teknolojilerine odaklanan Immunai, 20 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz yılın Ocak ayında kurulan ve sağlık teknolojilerine odaklanan bir girişim olan Immunai, geliştireceği yeni teknoloji ile tüm bağışıklık sisteminin haritasını çıkarmayı hedefliyor. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise Immunai, önemli bir yatırım aldı.

New York'ta Ansuman Satpathy, Daniel Wells, Luis F Voloch ve Noam Solomon tarafından kurulan Immunai'nin paylaştığı bilgilere göre girişim, 20 milyon dolarlık bir tohum yatırımı aldı. 20 milyon dolarlık tohum yatırımının Viola Group ve TLV Partners firmalarının liderliğinde gerçekleştiğini de belirtelim.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre 20 milyon dolarlık yatırım, Immunai ekibinin büyütülmesi ve Ar-Ge çalışmaları için harcanacak. Immunai girişiminin 10'dan fazla tıp merkezi ile iş birliği içinde olduğunu da paylaşalım. New York'un haricinde San Francisco'da da ofise sahip olan Immunai, firmalara partnerlikler sunuyor.

Fortune 100'de yer alan önemli bir firma ile partnerlik anlaşması imzaladıklarını belirten Immunai CEO'su Noam Solomon, önümüzdeki haftalarda yeni anlaşmaların tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

Bağışıklık sistemine odaklanan teknolojiler üzerinde çalışan Immunai, bağışıklık sistemi haritalarını çıkarabilmek için derin öğrenme teknolojisini kullanmayı hedefliyor. Immunai teknolojisi sayesinde oluşturulan bağışıklık sistemi haritaları, gelecekte hastalıkların daha kolay bir şekilde tedavi edilmesini de sağlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.