GM, elektrikli bisiklet operasyonunu kapatacağını duyurdu

General Motors, Corona virüs salgını nedeniyle elektrikli bisiklet operasyonunu sonlandırdığını açıkladı.
GM, elektrikli bisiklet operasyonunu kapatacağını duyurdu

2018 yılının Kasım ayında General Motors'un elektrikli bisiklet işine girmeye hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz yıl ise elektrikli bisikletlerini görücüye çıkaran General Motors, 2 bin 800 euroluk Ariv Meld ve 3 bin 400 euroluk Ariv Merge modelleri için Avrupa'da bazı ülkelerde sipariş almaya başlamıştı.

Bugün paylaşılan bilgilere göre ise General Motors, Corona virüs salgını nedeniyle elektrikli bisiklet operasyonunu sonlandırdığını açıkladı. Ariv Meld ve Ariv Merge modelleri için oluşturulan sipariş web sayfası ise General Motors'un anasayfasına yönlendiriliyor. 

Ariv elektrikli bisikletlerinin mikromobilite anlamında çok değerli bilgiler elde etmelerine olanak sağladığını dile getiren General Motors global inovasyon direktörü Brian Tossan, bu bilgileri yeni inovasyonlar için gelecekte kullanacaklarını da sözlerine ekledi.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Corona virüs salgını, pek ok şirket gibi General Motors'un işlerini de kötü etkiledi. General Motors, Corona virüs salgını nedeniyle oluşan zararı bazı operasyonlarını kapatarak gidermeye çalışıyor.

İlk olarak 2016 yılında duyurulan General Motors'un araç paylaşım platformu olan Maven da tıpkı Ariv elektrikli bisiklet operasyonu gibi sonlandırıldı. General Motors elektrikli bisiklet operasyonunu sonlandırmış olsa da ABD ve Avrupa'da Corona virüs salgını nedeniyle elektrikli bisiklet satışlarının artığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.