KOBİ'ler için kredi pazaryeri Validus Capital, 20 milyon dolar yatırım aldı

Validus'un bugün paylaştığı bilgilere göre girişim, B+ serisi yatırım turunda 20 milyon dolarlık önemli bir yatırım aldı.
KOBİ'ler için kredi pazaryeri Validus Capital, 20 milyon dolar yatırım aldı

KOBİ'lere özel bir kredi platformu olarak karşımıza çıkan Validus, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Singapur merkezli bir girişim olan Validus'un bugün paylaştığı bilgilere göre girişim, B+ serisi yatırım turunda 20 milyon dolarlık önemli bir yatırım aldı.

KOBİ'ler ile kredi veren kurumları buluşturan bir platform olarak hizmet veren Validus Capital, Ajit Raikar, Nikhilesh Goel ve Vikas Nahata tarafından 2015 yılının Temmuz ayında kuruldu. Paylaşılan bilgilere göre 20 milyon dolarlık yeni yatırım, Vertex Growth fund ve Kuok Group’un Orion Fund'ı liderliğinde gerçekleşti.

Validus Capital Kurucuları

B+ serisi yatırım turuna Vertex Growth Fund ve Orion Fund'ın haricinde Hollanda merkezli banka FMO, Vertex Ventures Southeast Asia and India, Openspace Ventures, AddVentures ve VinaCapital Ventures'ın katıldıklarını da ekleyelim. Validus Capital'ın geçtiğimiz yıl gerçekleşen B serisi yatırım turunda 15,2 milyon dolar yatırım aldığını daha hatırlatalım. 

Alınan 20 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Validus'un 2015 yılından bu yana aldığı toplam yatırım ise 40 milyon dolar seviyesine ulaştı. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre Validus, şu an için Singapur, Endonezya ve Vietnam ülkelerinde aktif olarak hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.