Hedef Filo da saatlik araç kiralamaya adım attı: TikTak by Hedef Filo

Hedef Filo, kurumsal ve bireysel araç paylaşım platformu olarak hizmet veren TikTak by Hedef Filo'yu kullanıma sundu.
Hedef Filo da saatlik araç kiralamaya adım attı: TikTak by Hedef Filo

Geçtiğimiz yıllarda Hedef Filo'nun kurumsal araç paylaşımı sağlayan Carbon ve Volt Lines'a yatırım yaptığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir çözüm ile karşımıza çıkan Hedef Filo, kurumsal ve bireysel araç paylaşım platformu olarak hizmet veren TikTak by Hedef Filo'yu kullanıma sundu.

Hem iOS hem de Android platformları için kullanıma sunulan TikTak by Hedef Filo uygulaması, anlık ve kısa süreli araç ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla kurulan bir kurumsal araç paylaşım platformu olarak hizmet veriyor. TikTak, bireylerin ve kurumların dakikalık, saatlik ve günlük araç kiralama ihtiyaçlarını karşılıyor ve kullanıcılarının kullandıkları kadar ödemelerine de olanak sağlıyor.

TikTak platformunda 4 farklı kategoride otomobiller bulunduğunu da ekleyelim. Platformda yer alan Easy kategorisinde Renault Clio, Volkswagen Polo, Opel Corsa gibi 5 kapılı, 4 koltuklu ve 1 adet bagaj kapasiteli araçlar yer alıyor. City kategorisinde ise Volkswagen Golf, Seat Leon, Opel Astra gibi 5 kapılı, 4 koltuklu ve 1-2 bagaj kapasiteli araçlar bulunurken, Comfort kategorisinde ise Honda Civic, Renault Megane, Toyota Corolla gibi sedan araçlar yer alıyor. 

Son olarak Promo kategorisinde ise promosyon fiyatları ile öne çıkan, TikTak logolu sürpriz araçların yer aldığını da ekleyelim. TikTak platformunda kiralama ücreti, seçilen araç grubunun (Promo, Easy, City ve Comfort) dakikalık/günlük ücretine ve kiralama boyunca katedilen mesafeye göre değişiklik gösteriyor.

TikTak platformunun oldukça kolay bir şekilde kullanılabileceğini de ekleyelim. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra; “Üye Ol” akışına girip, ilgili alanları doldurup, tüm adımları tamamladıktan sonra kaydınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Kayıt sırasında verdiğiniz bilgiler ile uygulamaya yüklediğiniz ehliyet ve yüz fotoğrafınızın, Müşteri Hizmetleri yetkilileri tarafından kontrol edilmesi sonrasında ise kiralamaya hemen başlayabilirsiniz. Kiralamanızı başlatırken, TikTak mobil uygulamasını kullanarak araç kapılarını açabilirsiniz. Aracı çalıştırmak için ise torpido gözünde yer alan anahtarı almanız gerekiyor.

Kiralamayı sonlandırırken, araç anahtarını tekrar torpidoya bırakarak, TikTak mobil uygulaması üzerinden araç kapılarını kilitleyebilirsiniz. Dilerseniz TikTak by Hedef Filo uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.