Sağlık dikeyinde online sigorta karşılaştırma platformu: Tamamlayicisaglik.com

Sağlık sigortası dikeyinde online sigorta karşılaştırma ve sigorta brokerliği hizmeti alma fırsatı sunan bir platform olarak karşımıza çıkan Tamamlayicisaglik.com, 2014 yılında kuruldu.
Sağlık dikeyinde online sigorta karşılaştırma platformu: Tamamlayicisaglik.com

Sağlık sigortası dikeyinde online sigorta karşılaştırma ve sigorta brokerliği hizmeti alma fırsatı sunan bir platform olarak karşımıza çıkan Tamamlayicisaglik.com, 2014 yılında kuruldu. Tamamlayicisaglik.com'un 30 yıl önce kurulmuş olan Genç sigorta brokerliği tarafından geliştirilen bir girişim olduğunu da ekleyelim.

2014 yılında 3 sigorta şirketi ile yola çıkan platform, 2020 yılı itibariyle toplamda 18 sigorta şirketini platformunda bulunduruyor. Tamamlayıcı sağlık sigortalarının yanına ürün olarak doğum sigortaları da eklendi ve 12 sigorta şirketinin doğum poliçelerinin de tüm detaylarıyla karşılaştırabilme imkanı sağlandı.

Bunlara ek olarak ise profil oluşturma özelliği ile beğenilen teklifleri kaydetme ve geçmiş teklif sorgularına ulaşabilme özellikleri de kullanıcılara sunuluyor. 3 basit soruda piyasadaki tüm sigorta şirketlerinin tamamlayıcı sağlık sigortalarını tüm poliçe detaylarıyla, yalın şekilde karşılaştırabilmenizi sağlayan girişim, uzman sağlık sigortası danışmanlık hizmeti vererek ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun sigortayı seçebilmeniz için sigorta brokerlik hizmeti de sunuyor.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Türkiye genelinde bireysel tamamlayıcı sağlık sigortası piyasasının yüzde 2’sinin üretimini tamamlayaicisaglik.com gerçekleştiriyor. Daha önce Girişim Ofisleri kapsamında ofisini ziyaret ettiğimiz Sigortam.net ile rakip konumda olan Tamamlayıcısaglik.com, sağlık dikeyine odaklanarak rakiplerinden ayrışmayı hedefliyor.

Tamamlayıcısaglik.com'un satılan poliçeler üzerinden belirli oranlarla sigorta şirketlerinden komisyon alan bir gelir modeli olduğunu da ekleyelim. Önümüzdeki yıllarda ise Tamamlayicisaglik.com platformunun, sağlık sigortaları ve hayat sigortaları kapsamındaki tüm ürün yelpazesine sahip olması hedefleniyor.

Son olarak Tamamlayicisaglik.com ekibinin kısa zaman önce ziyaretçilerinin Koronavirüsü kapsayan sağlık sigortası tekliflerini kolayca karşılaştırabileceği ve oluşabilecek tüm sorulara yanıt bulabileceği özel Covid-19 sağlık sigortaları sayfasını yayına aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.