Spor eğitmenleri için canlı yayın platformu: Fitoscope

Fitoscope temel olarak eğitmenlerin öğrencileriyle canlı olarak birebir veya grup dersi gerçekleştirmesine ve bu seanslar için online ödeme almalarını sağlıyor.
Spor eğitmenleri için canlı yayın platformu: Fitoscope

Spor eğitmenleri için bir canlı yayın platformu olarak karşımıza çıkan Fitoscope, geçtiğimiz Nisan ayının son günlerinde kullanıma sunuldu. Fitoscope temel olarak eğitmenlerin öğrencileriyle canlı olarak birebir veya grup dersi gerçekleştirmesine ve bu seanslar için online ödeme almalarını sağlıyor. 

Uğur Bakış Uzun, Hakan Baysal ve Ceyhun Tükle tarafından yönetilen Fitoscope, 14 Nisan tarihinde 6 spor eğitmeniyle birlikte test edildi ve 20 Nisan tarihinde kullanıma sunuldu. Londra'da kurulan bir girişim olan Fitoscope platformunda bugüne kadar İngiltere'de 42 eğitmen kaydolmuş durumda.

Bugüne kadar Fitoscope platformunda 300'e yakın birebir ve ve grup dersi de oluşturuldu. Platform üzerinden toplamda yaklaşık olarak 3000 sterlinlik işlem gerçekleştiğini de ekleyelim. Fitoscope 30 Nisan tarihinde ise Türkiye operasyonuna başladı.

Şu an için Türkiye'den 11 spor eğitmenine sahip olan Fitoscope platformunda Türkiye'den 7 etkinlik oluşturuldu. Özellikle yurt dışında MoveGB, Hussle ve TrubeApp gibi rakiplere sahip olan Fitoscope, B2B olarak konumlanarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Fitoscope şu an için eğitmenlerden herhangi bir komisyon almıyor. Fakat kısa zaman sonra ücretsiz ve abonelik olmak üzere iki farklı model sunulacak. Fitoscope kullanıcıları belli sayıda etkinliğe kadar ücretsiz olarak bu paketlerden faydalanabilecek. Fitoscope, özellikle Corona virüs salgını nedeniyle evde kaldığımız bu günlerde spor yapmak isteyenler için oldukça mantıklı bir alternatif sunuyor.

Şu anda takvim, CRM, video ve ders serisi yükleme gibi bir çok özellik için testlerini sürdüren Fitoscope, tüm eğitmenlerinde de geri bildirimler topluyor. Fitoscope Mayıs ayının sonuna kadar 61 olan kullanıcı sayısını ise 500'e çıkarmayı ve platform içinde günlük ortalama 12 etkinliğin oluşturulmasını hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.