Singapur merkezli lojistik girişimi Ninja Van, 279 milyon dolar yatırım aldı

Güneydoğu Asya genelinde işletmelere hizmet veren teknoloji destekli ekspres teslimat servisi olan Ninja Van, 279 milyon dolar yatırım aldı.
Singapur merkezli lojistik girişimi Ninja Van, 279 milyon dolar yatırım aldı

Singapur merkezli bir lojistik girişimi olarak karşımıza çıkan Ninja Van, Boxian Tan, Chang Wen Lai ve Shaun Chong tarafından 2014 yılında kuruldu. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise Ninja Van, önemli bir yatırım aldı. Güneydoğu Asya genelinde işletmelere hizmet veren teknoloji destekli ekspres teslimat servisi olan Ninja Van, 279 milyon dolar yatırım aldı.

Güneydoğu Asya bölgesinde 6 farklı ülkede hizmet veren Ninja Van'in paylaştığı bilgilere göre alınan yatırım bu ülkelerdeki operasyonları büyütmek için kullanılacak. Ninja Van'ın hizmet verdiği ülkeler ise Singapur, Endonezya, Vietnam, Malezya, Tayland ve Filipinler.

E-ticaret alışverişleri için ekspres teslimat hizmeti veren Ninja Van, anlınan 279 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte aldığı toplam yatırım miktarını ise 400 milyon dolar seviyelerine kadar çıkardı. 279 milyon dolarlık D serisi yatırım turuna Carmenta, Grab ve Golden Gate Ventures Growth Fund gibi yeni yatırımcılarla birlikte şirketin eski yatırımcıları olan Hill Ventures, GeoPost ve B Capital da katıldı.

Şirketin değerlemesi ile ilgili resmi bir bilgi paylaşılmasa da, şirkete yakın kaynaklara göre Ninja Van girişiminin değerlemesi 750 milyon dolara ulaşmış durumda. E-ticaret firmaları ile iş birliği içinde olan Ninja Van, Shopee, Alibaba şirketi olan Lazada ve Tokopedia gibi e-ticaret firmaları ile çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.