Sanal sağlık platformu Vida Health, 25 milyon dolar yatırım aldı

Connie Chen, Jono Chang ve Stephanie Tilenius tarafından San Francisco'da kurulan Vida Health, 25 milyon dolar yatırım aldı.
Sanal sağlık platformu Vida Health, 25 milyon dolar yatırım aldı

2014 yılında kurulan sanal bir sağlık platformu olarak hizmet veren Vida Health, önemli bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Paylaşılan bilgilere göre Connie Chen, Jono Chang ve Stephanie Tilenius tarafından San Francisco'da kurulan Vida Health, 25 milyon dolar yatırım aldı.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu 25 milyon dolarlık yatırım Ally Bridge Group (ABG) liderliğinde gerçekleşti. 25 milyon dolarlık yatırım turuna Ally Bridge Group'un yanı sıra AME Cloud Ventures, Aspect Ventures, Canvas Ventures, NGP Capital, Webb Investment Network ve Workday Ventures da katıldı.

Hatırlatmak gerekirse Vida Health, 2019 yılının Haziran ayında 30 milyon dolarlık bir yatırım almıştı. Haziran ayında açıklanan bilgilere göre şirketin değerlemesi 140 milyon dolar seviyelerindeydi. Alınan 25 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte şirketin aldığı toplam yatırım ise 83 milyon dolara kadar çıktı.

Sanal bir sağlık platformu olan Vida Health, kullanıcılarına diyabet, depresyon, anksiyete ve yüksek tansiyon konularında hizmet veriyor. Vida Health sağlık konusunda yardıma ihtiyaç duyan kullanıcılarının özel eğitmenlere, beslenme uzmanlarına, hemşirelere veya terapistlere ulaşmalarına olanak sağlıyor. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 25 milyon dolarlık yatırım sanal bakım hizmetleri için artan talebi karşılamak için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.