Turkcell'in yeni CMO'su resmen Alper Ergenekon oldu

Turkcell tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre 2005 yılından bu yana Turkcell'de görev yapan Fatih Alper Ergenekon Turkcell'in yeni CMO'su olarak resmen atandı.
Turkcell'in yeni CMO'su resmen Alper Ergenekon oldu

Geçtiğimiz haftalarda Turkcell CMO'su Ömer Barbaros Yiş'in görevinden ayrıldığını sizlere aktarmıştık. Ömer Barbaros Yiş'in ayrılmasının ardından boşalan CMO koltuğuna ise vekaleten Fatih Alper Ergenekon atanmıştı. Bugün Turkcell tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre 2005 yılından bu yana Turkcell'de görev yapan Fatih Alper Ergenekon Turkcell'in yeni CMO'su olarak resmen atandı.

Yaklaşık 15 yıldır Turkcell'de çalışan Alper Ergenekon, geçtiğimiz yıllarda pazarlama yöneticisi ve pazarlama direktörü olarak görevler de üstlendi. Ergenekon'un LinkedIn profilinde yer alan bilgilere göre ise son 1 yıl 8 aydır strateji direktörü olarak görev yapıyordu. Alper Ergenekon'un 2016 yılında Webrazzi Mobil 16 sahnesinde yer aldığını da hatırlatalım.

Turkcell tarafından yapılan açıklamanın tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

2005 yılında Turkcell ailesine katılan Fatih Alper Ergenekon Pazarlama fonksiyonunun çeşitli bölümlerinde çalışmış 2006-2010 seneleri arasında Pazarlama Müdürü ve 2010 senesinden itibaren Pazarlama Direktörü olarak görev almıştır. Son olarak Eylül 2018 itibarıyla Strateji Direktörlüğü görevini üstlenmiştir. 29 Nisan 2020 itibarıyla Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. Bu görevine ek olarak Strateji Direktörlüğü görevini devam ettirmektedir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.