Reply: LinkedIn kullanıcılarının e-posta adreslerini bulan e-posta pazarlama uzantısı

LinkedIn'deki potansiyel müşterilerin, e-posta adresine erişen Reply, onlara otomatik mesajlar göndermenizi sağlıyor. 
Reply:  LinkedIn kullanıcılarının e-posta adreslerini bulan e-posta pazarlama uzantısı

E-posta pazarlama platformu Reply.io'nun Chrome uzantısı olan Reply, LinkedIn kullanıcılarının e-posta adreslerini bulmanızı sağlıyor.  Genellikleiş hayatında yeni bağlantılar kurmak için kullanılan LinkedIn, pek çok kurum tarafından potansiyel müşteriler yaratmak için de tercih ediliyor. İşte tam bu noktada Reply devreye giriyor. 

LinkedIn üzerindeki potansiyel müşterilere, tanıtım yapmak ve onları gerçek müşterilere dönüştürmek için Reply'dan faydalanabilirsiniz. LinkedIn'deki potansiyel müşterilerin, e-posta adresine erişen Reply, onlara LinkedIn'den veya e-posta adresleri üzerinden otomatik mesajlar göndermenizi sağlıyor. 

Böylece ilk etapta yeni potansiyel müşterilere erişirken, otomatize edilen kampanyalar ile satışlarınızı arttırabiliyorsunuz. Bu arada Reply'ın ürününüzü satın alma ihtimali yüksek olan potansiyel müşterileri tanımlayabildiğini belirtelim. Reply, bu kişilere Zoom toplantı talebi de gönderebiliyor. 

Reply'ı kullanırken, satış süreçlerinizi bir görev akışına dönüştürerek tüm süreci otomatize edebildiğinizi de belirtelim. Reply'ın kullanımı ise çok kolay. Bunun için Reply Chrome uzantısını kurarak LinkedIn'e bağlanmanız yeterli. Ancak uzantıyı kullanabilmeniz için Reply.io'da bir hesap oluşturmanız gerektiğini belirtmekte fayda var. 

14 günlük ücretsiz deneme sürümü sunan Reply, başlangıçta bir kredi kartı bilgisi talep etmiyor. E-posta gönderimi için ise e-posta adresinizi platforma bağlamanız gerekiyor. Bu bağlantı sayesinde Gmail'deki kişilerinizi de kolayca platform üzerinden yönetebiliyorsunuz. Aynı şekilde CRM sisteminizi de Reply'a entegre edebilmeniz mümkün. 

Bu arada eğer veri güvenliğine önem veriyorsanız, Reply'ı kullanmaktan çekinebilirsiniz. Şirket e-postanız üzerinden platforma kayıt olurken, telefon numaranız, çalıştığınız şirketin büyüklüğü ve e-postalarınıza erişerek onları okuma izni gibi pek çok kişisel veri talep ediliyor. 

Reply'ın ücretli sürümleri ise kullanıcı sayısı ve ay içinde bağlatı kurduğunuz kişi sayısına göre farklılık gösteriyor. Kişilere ve kurumlara ayrı fiyat ve hizmet seçenekleri sunan Reply platformu, kişiler için kullanıcı başına 55 dolar,  70 dolar ve 90 dolarlık paketler hazırlamış. Kurumların, kullanıcı başına olmak üzere; 3 kullanıcı için aylık 70 dolar, 5 kullanıcı aylık 60 dolar ve 10 kullanıcı için aylık 50 dolar ödeyerek hem eklentiden hem de bir e- posta satış platformu olan Reply.io'dan faydalanabileceğini belirtelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.