İş gücü yönetim aracı Piple'den şirket içi haberleşme aracı: Piple Pulse

Piple bu dönemde yaşan kurum içi iletişime dair şirketlerin beklentilerine hızlı yanıt vererek yeni ürününü yayına aldı. Piple Pulse ile personellerinin duygu durumlarının analizini de yapmak mümkün.
İş gücü yönetim aracı Piple'den şirket içi haberleşme aracı: Piple Pulse

Başta perakende sektörü olmak üzere vardiya temelli çalışan ya da saha personeli istihdam eden tüm işletmelere yönelik geliştirilen iş gücü planlama ve yönetim dijital platformu olan Piple, kısa zamanda birçok şirket tarafından kullanılan bir platform haline geldi.

Bulut tabanlı olarak çalışan ve yapay zeka destekli olarak geliştirilen Piple, vardiya yönetiminden prim/hedef takibine, işe giriş/çıkış takibinden, izin/görev yönetimine ve performans yönetimine kadar birçok konu için dijital çözüm sağlıyor. Piple'nin QNBEYOND'ın ikinci dönemine seçilen 11 girişim arasında yer aldığını da geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık.

Yeni nesil iş gücü yönetim aracı Piple, şirket içi haberleşme için geliştirdiği uygulaması Piple Pulse ile şirketlere covid-19 salgını sürecinde iş güçleriyle iletişim kurmanın, personellerinin duygu durumlarının analiz edilmesinin ve sağlıklarına dair olası belirtilerin takip edilmesinin kolay ve verimli yollarını sunmayı hedefliyor.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Piple Pulse, salgın döneminde işletmelere destek amacıyla 6 ay boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Hem küçük hem de büyük ölçekli firmalar için geliştirilen Piple Pulse mobil uygulaması, şirket veya departman yöneticilerine, iş güçleriyle anlık ve kanal bazlı olarak haberleşmenin yanında, günlük duygu durumlarını analiz etme, sağlık durumları ile ilgili anlık bilgi alma ve raporlama çözümleri de sunuyor.

Piple Pulse mobil uygulamasının hem iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda olduğunu da ekleyelim. Bu uygulama ile çalışanlar günlük işe başlangıç, işi bitiriş ve mola bildirimlerini yapabiliyor, yine mobil uygulama üzerinden günlük stres, mutluluk ve başarı hislerini puanlayabiliyor.

Çalışanlar herhangi bir sağlık sorunu hissederse bunu yine Piple Pulse mobil uygulaması üzerinden de bildirebiliyor. Genel müdürlükler ve şirket yönetimleri de Piple Pulse personel yönetim sistemi üzerinden anlık olarak bu verileri raporlayabiliyor ve ihtiyaç duydukları anlık aksiyonları anında alma fırsatı elde ediyorlar. Dilerseniz Pipler Pulse uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.