404 sayfalarına özel ücretsiz illüstrasyonlar

Cratftwork Design'ın açık kaynak illüstrasyon kütüphanesi 404 Illustrations'ta 20'den fazla ücretsiz illüstrasyon yer alıyor.
404 sayfalarına özel ücretsiz illüstrasyonlar

Girişimciler için ve yoğun gündemi olan tasarımcılar için UX/UI bileşenleri tasarlayan Cratftwork Design,  404 sayfaları için açık kaynak illüstrasyon kütüphanesini yayına aldı. 404 Illustrations sayfasında 20'den fazla ücretsiz illüstrasyon yer alıyor. Ekip ilerleyen dönemde bu illüstrasyonların sayısını düzenli olarak arttırmayı planlıyor. 

Özellikle kullanıcı deneyimini önceliklendiren girişimler için hata mesajının sevimli içeriklerle yayınlanması önemli. Herhangi bir işlemde hatayla karşılaşan kullanıcılar, yaşadıkları hayal kırıklığını bu görseller sayesinde küçük bir gülümsemeye dönüştürebilir.

Tüm görsellerin Sketch ve Figma ile uyumlu olduğunu belirtelim. Sitede bulunan düğmeye basarak tüm görselleri tek bir seferde PNG ve SVG formatlarında indirmeniz mümkün.

Sitede illüstrasyonların nasıl kullanılabileceğine dair örnekler de sunulmuş durumda. Eğer ilerleyen dönemde gelecek olan illüstrasyonlardan da anında haberdar olmak isterseniz, e-postanızı bırakabiliyorsunuz. 

Cratftwork Design'ın çalışmalarını tanıtmak için kullandığı bu pazarlama tekniğinin oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. 404 illüstrasyonları sayesinde 800'den fazla illüstrasyona yıl boyu sınırsız olarak erişme imkanını tanıtan Cratftwork Design, birbirinden farklı çizimleriyle öne çıkıyor.

Cratftwork Design'ın 99 dolara sunduğu sınırsız illüstrasyon erişimi, girişimlerden çok ajansların işine yarayabilir. Yine de kur farkı nedeniyle pek çok ajansın ücretli ürünü almak istememesi olası.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.