Online ekran kaydetme platformu: Screen Recorder

Online olarak hizmet veren ve her tarayıcı üzerinden rahatlıkla kullanılabilen Screen Recorder, kullanım için herhangi bir ücret ya da üyelik talep etmiyor.
Online ekran kaydetme platformu: Screen Recorder

Eğer bir Mac kullanıcısıysanız QuickTime üzerinden bilgisayarınızın ekranını kaydedebilir ve bu kaydı başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Ancak Windows kullanıcıları, bu kaydı gerçekleştirebilmek çoğu zaman bilgisayarın kendisinde olmayan 3. taraf uygulamalardan yararlanmak zorunda kalıyorlar. Mac kullanıcıları da QuickTime'ı açarak aslında kısmen zaman kaybediyorlar. Bu gibi durumlarda online platformlar ise hem kişilere kolaylık sağlıyor hem de zamandan kazanılmasına yardımcı oluyor. Screen Recorder da bu uygulamalardan biri.

Screen Recorder adından da anlaşılacağı üzere ekranınızı kaydetmeye yarıyor. Online olarak hizmet veren ve her tarayıcı üzerinden rahatlıkla kullanılabilen Screen Recorder, kullanım için herhangi bir ücret ya da üyelik talep etmiyor. Platformun web sitesine girip mikrofona da izin verdikten sonra Screen Recorder'ı dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Uygulamanın belki de en güzel yanı sesi de kaydediyor olması, yani herhangi birine sesli bir ekran kaydı göndermeniz de mümkün oluyor. 

Screen Recorder'ın özellikle her şeyi uzaktan gerçekleştirdiğimiz bu salgın döneminde, öğrenciler, öğretmenler ve çalışanlar için fazlasıyla işe yarar bir platform olduğunu söyleyebiliriz. Uygulamanın sadece tarayıcı üzerinden online olarak kullanılıyor olması da kullanıcıların zamandan tasarruf etmesine yardımcı oluyor. Ayrıca herhangi bir üyeliğe ihtiyaç duyulmaması da kullanım kolaylığını artırıyor.

Sadece masaüstü cihazlarda kullanılabilen, mobil tarayıcılarda henüz aktif olmayan Screen Recorder'ı buradan deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.