iPhone 12 üretimi bir ay gecikebilir

Bugün Wall Street Journal tarafından paylaşılan bilgilere göre ise iPhone 12 üretimi yaklaşık 1 ay gecikecek
iPhone 12 üretimi bir ay gecikebilir

Hem ülkemizi hem de tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını nedeniyle 2020 yılında tanıtılması beklenen iPhone modellerinin aylarca gecikebileceğini ilk olarak geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Nisan ayının ilk günlerinde ise Apple'ın iPhone 12 modellerinin gecikmemesi için çabaladığı ile ilgili haberler ortaya çıkmıştı.

Bugün Wall Street Journal tarafından paylaşılan bilgilere göre ise iPhone 12 üretimi yaklaşık 1 ay gecikecek. Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılara göre karşımıza 3 farklı iPhone modeli çıkacak. Bu modellerin 5,4 inç, 6,1 inç ve 6,7 inç ekran büyüklüklerine sahip olmaları bekleniyor.

Apple normal şartlarda yaz aylarında üretime başlıyor ve Eylül ayında yeni modelleri tanıtıyordu. Eylül ayının başında tanıtılan modeller ayın sonunda ise satışa sunuluyordu. Wall Street Journal tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, Temmuz - Eylül ayları arasında üretimi gerçekleştirecek.

Üretimin bir ay gecikeceği iddia edilse de bu durumun tanıtım tarihini etkileyip etkilemeyeceği konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Üretim gecikse de yeni iPhone modelleri Eylül ayında karşımıza çıkabilir. Fakat ürünün satışa sunulması 1 ay ertelenebilir. Kısacası iPhone 12 ailesi Eylül ayında tanıtılsa da Ekim veya Kasım ayında satışa sunulabilir.

Yeni iPhone modellerinin küçük iPad Pro'lara benzeyebileceğini ise geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarıştık. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.