ÇiçekSepeti.com, abonelik modelini yayına aldı

Sisteme üye olanlara, mevsimine uygun olarak tasarlanan aranjmanlar haftada, iki haftada veya ayda bir gönderiliyor.
ÇiçekSepeti.com, abonelik modelini yayına aldı

ÇiçekSepeti.com, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek çiçekte abonelik dönemini başlattı. Sisteme üye olanlara, mevsimine uygun olarak tasarlanan aranjmanlar haftada, iki haftada veya ayda bir şeklinde "Bu Kutuda Mutluluk Var" yazan özel bir kutuda gönderiliyor. Böylelikle ÇiçekSepeti.com aboneleri, düzenli bir şekilde çiçek almış oluyorlar.

Her ürün için ücret aralığı: 29,99 TL- 59,99 TL

ÇiçekSepeti.com aboneliğinde çiçek fiyatları, seçilen ürüne göre her bir gönderim için 29,99 ila 59,99 TL aralığında değişiyor. Üstelik abone olanlara sağlanan fiyat avantajları seçilen aralıklardaki tüm gönderimlerde geçerli oluyor. Her çiçeğin ücreti gönderim tarihinden üç gün önce tahsil ediliyor. Kısacası aboneliğin tüm ücreti toplu olarak çekilmiyor. Birden fazla çiçeğe aynı anda abone olunabilen uygulamada aynı zamanda her gönderim ayrı bir mesaj kartı ile yapılabiliyor. Kullanıcılar aboneliği diledikleri zaman dondurup daha sonra yeniden başlatabiliyorlar.

Aboneliği sadece üyeler oluşturabiliyor. Abonelik boyunca yılda bir kez enflasyonla orantılı bir şekilde fiyat artışı uygulanacağını da hatırlatmış olalım.

ÇiçekSepeti.com'un aboneliğiyle ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirisiniz.

2006 yılında kurulan ÇiçekSepeti.com'un bugün çiçek ve yenilebilir çiçek ürünlerinin yanısıra ev ve yaşam, kozmetik, moda, spor, elektronik, pet-shop ve hobi gibi pek çok kategori altında ürün seçeneğine sahip olduğunu belirtebiliriz. Bunun yanı sıra, ÇiçekSepeti.com, globalde LolaFlora ile başta Meksika olmak üzere pek çok farklı ülkede de faaliyet gösteriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.