SPONSORLU

İnsan Kaynakları Süreçleri Design Thinking Odağında Nasıl Tasarlanır? (Online Eğitim)

Bu tasarım odaklı düşünme yolculuğunda sizlere rehberlik ederken hem çalışan bağlılığını hem de çalışan deneyimini artırmak üzere İnsan Kaynakları süreçlerine tasarımsal anlamda yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyoruz.

Online eğitim serimize Userposts / IOX Digital iş birliği ile “İnsan Kaynakları Süreçleri Design Thinking Odağında Nasıl Tasarlanır?” eğitimi ile devam ediyoruz.

Sektörden bağımsız olarak her iş koluna uygulanabilen ve merkeze insanı alan yaratıcı bir ürün geliştirme yöntemi Design Thinking ile İnsan Kaynaklarına ait birçok problemi değişik bakış açıları ile tanımlıyor, bu yolda anlamlı ve unutulmayacak deneyimler sunuyoruz. Böylece tasarımcı düşünce aşamalarından geçerek insanı anlıyor ve yaşadığı problemleri çözüyoruz.

Böylece tasarımcı düşünce aşamalarından geçerek insanı anlıyor ve yaşadığı problemleri çözüyoruz.

Bu tasarım odaklı düşünme yolculuğunda IoX I Userspots ekibi ile birlikte sizlere rehberlik ederken hem çalışan bağlılığını hem de çalışan deneyimini artırmak üzere İnsan Kaynakları süreçlerine tasarımsal anlamda yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyoruz.

Eğitimde  tasarım odaklı düşüncenin temellerinden yola çıkarak trendlerin sürece entegre edilmesi konusunu irdeleyeceğiz. Hedef ve kapsamların belirlenmesi  ardından araştırma dinamikleri ile devam ederek çözüm önerileri ve fikir geliştirme aşamalarını deneyimleyeceksiniz. Son olarak prototip ve MVP senaryolarının oluşturulması ve soru cevap kısmı ile eğitimimizi tamamlayacağız.

15 Mayıs Cuma günü Zoom üzerinden gerçekleşecek olan eğitimimiz ilginizi çekiyorsa bize [email protected] ve [email protected]'dan ulaşabilir ya da buradan kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.