Travis Scott'ın online Fortnite konseri 12,3 milyon kişi tarafından izlendi

Fortnite'ın geliştiricisi Epic Games'in paylaştığı bilgilere göre Fortnite'ta gerçekleşen online Travis Scott konseri 12,3 milyon kişi tarafından izlendi.
Travis Scott'ın online Fortnite konseri 12,3 milyon kişi tarafından izlendi

Günümüzün en popüler oyunlarından biri olan Fortnite karşımıza oldukça ilginç bir haber ile çıktı. Milyonlarca oyuncuya sahip olan Fortnite, platformu içinde düzenlediği yeni bir online konser ile kendi rekorunu kırdı. Fortnite'ın geliştiricisi Epic Games'in paylaştığı bilgilere göre Fortnite'ta gerçekleşen online Travis Scott konseri 12,3 milyon kişi tarafından izlendi.

Online oyunlar popülerliklerini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Günümüzde sadece birer online oyun olmaktan da çıkan bu platformlar, kullanıcılarının platformlarında canlı konserler takip etmelerine bile olanak tanıyorlar. 2019 yılının Şubat ayında Fortnite'ta Marshmello konseri gerçekleşmişti.

Paylaşılan bilgilere göre geçtiğimiz yıl bu konseri 10,7 milyon kişi takip etti. Travis Scott konseri ile kendi rekorunu kıran Fortnite, düzenliği online konser ile 12,3 milyon kişiye ulaştı. Söz konusu konserin aslında 12,3 milyondan çok daha fazla kişi tarafından izlendiğini de ekleyelim.

12,3 milyon kişi konseri oyun içinden takip edenleri temsil ediyor. Fakat konserin Twitch ve YouTube gibi platformlardan canlı olarak yayınlandığını da milyonlarca kişi tarafından izlendiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.